Το Φαινόμενο της Πεταλούδας μπορεί να φέρει όμορφες αλλαγές στη ζωή σας!Μάθεται πως!

Σήμερα, ας μιλήσουμε για το μυστικό του εφέ πεταλούδας, 3 απλά πράγματα που έκανα για να ενεργοποιήσω το εφέ πεταλούδας για να αλλάξω τη ζωή μου και πώς μπορείτε να τα κάνετε και εσείς!

Έχετε ακούσει για το αποτέλεσμα της πεταλούδας; Αν μια πεταλούδα χτυπήσει τα φτερά της στη Νότια Αμερική, αυτό το μικρό πράγμα θα προκαλέσει μια αλυσίδα γεγονότων και τελικά, ένας τυφώνας θα σχηματιστεί στην άλλη πλευρά του κόσμου. Δεν είναι συναρπαστικό; Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στη φυσική μας πραγματικότητα και οι επιστήμονες κατάφεραν να το εντοπίσουν μέσα από μια μεγάλη σειρά αιτιών και αποτελεσμάτων.

Αλλά τώρα δεν μιλάμε για την επιστημονική πτυχή αυτού του φαινομένου της πεταλούδας. Θέλω να μιλήσω για το πώς αυτό το μυστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκδηλώσει όμορφες καταστάσεις και γεγονότα στη ζωή σας. Πριν από μερικούς μήνες, όταν διάβαζα για το φαινόμενο της πεταλούδας, η έμπνευση μου –ο οδηγός του καθένα μας- μου είπε ότι πρέπει να το δοκιμάσω και να δω τι θα συμβεί.

3 τρόποι

1. Αγόρασα ένα ρομπότ καθαρισμού

Στο Φενγκ Σουι, μιλούν πολύ για τη διατήρηση του σπιτιού σας πεντακάθαρου. Το σπίτι μου δεν ήταν ποτέ βρώμικο, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι απόλυτα καθαρό, γιατί δεν έχω χρόνο να το καθαρίσω. Ο σύζυγός μου επίσης δεν έχει χρόνο να με βοηθήσει σε αυτό. Θα διαθέσω πάντα κάποια ημέρα μέσα στην εβδομάδα για να κάνω γενική καθαριότητα αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτρέψει την δημιουργία σκόνης και  ειδικά στο πάτωμα καθημερινά . Κάτι που φυσικά είναι απόλυτα λογικό γιατί αφενός ζούμε και κινούμαστε στον χώρο και αφετέρου δεν μπορείς να είσαι ακόμα και στην περίπτωση που δεν εργάζεσαι με μια σκούπα στο χέρι όλη την ημέρα! Είναι σαφώς αντίθετο με τις αρχές του Φενγκ Σούι, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα συμβιβαστεί με τον ρυθμό που είχα δώσει στην καθαριότητα του σπιτιού και δεν ήταν κάτι που θεωρούσα πως έπρεπε να αλλάξει! Η πρώτη μου έμπνευση λοιπόν ήταν  «γιατί δεν προσπαθείς να διατηρήσεις το σπίτι όσο το δυνατόν πιο καθαρό καθημερινά;» Δεν μπορώ να βρω τον χρόνο να καθαρίζω το σπίτι μου κάθε μέρα όμως λογω δουλειάς!. Έτσι αγόρασα αυτό το ρομπότ καθαρισμού για να καθαρίζω το σπίτι κάθε μέρα. Τώρα λοιπόν τη στιγμή που θέλω, το ενεργοποιώ  και voila – δεν υπάρχει πλέον σκόνη στο σπίτι.

Μόλις άρχισα να το χρησιμοποιώ – και δεν συνέβη αμέσως – αλλά το ένα πράγμα οδήγησε σε άλλο και παρατήρησα ότι μετά από δύο ή τρεις μήνες, πολλά πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν στη ζωή μου.

Δεν χρειάζεται όπως θα διαβάσετε παρακάτω να ακολουθήσετε τα δικά μου 3 παραδείγματα

2.   Η περιοχή που προσελκύει χρήματα και οικονομική αφθονία είναι η πιο σημαντική περιοχή του σπιτιού σας – διατηρήστε τη πάντα καθαρή.

Αυτό βασίζεται επίσης στην αρχή του Φενγκ Σούι, και σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, λέγεται ότι είναι πραγματικά σημαντικό να διατηρείτε μια συγκεκριμένη περιοχή του σπιτιού σας πάντα πολύ καθαρή και πολύ φιλόξενη. Έχω τοποθετήσει εδώ και καιρό ένα μεγάλο φυτό δίπλα στην κεντρική είσοδο και πάντα ρίχνει φύλλα. Έτσι, ακριβώς μπροστά από την πόρτα μου, δεν είναι ποτέ πραγματικά εντελώς καθαρά. Έχουμε ένα μικρό χαλί εισόδου ,αλλά και αυτό ήταν λίγο παλιό και δεν φαινόταν πολύ καθαρό. Γι ‘αυτό το αντικατέστησα με ένα νέο και άλλαξα την θέση της γλάστρας ! Άρχισα να σκουπίζω λίγο για να καθαρίσω το μονοπάτι όταν έρχονται άνθρωποι στο σπίτι μου. Είναι το μονοπάτι εισόδου από όπου έρχονται άνθρωποι στο χώρο μας και πρέπει πάντα να διατηρείται καθαρός και φιλόξενος. Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και αν το κάνετε κάποιοι ήδη ,σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί την αντανάκλαση του στην ζωή σας σε συνδυασμό με τις άλλες δυο ιδέες που αναφέρω στο άρθρο . Αυτό το μικρό πράγμα άρχισε επίσης να αλλάζει την ενέργειά μου.

3. Πήρα μερικά ακόμη φυτά και τα έβαλα στο σωστό σημείο. 

Έβαλα ένα νέο φυτό στο πλάι της κεντρικής εισόδου ,το οποίο δεν χάνει τα φύλλα του ,αλλά ακόμα και αν αρχίσει τώρα ξέρω ,και σίγουρα θα το αλλάξω εγκαίρως .. Είναι ακριβώς τοποθετημένο  δίπλα στις άγκυρες του πλούτου. Δεν σας έχω μιλήσει για αυτές αλλά θα κάνω μια μικρή σημείωση στο τέλος του άρθρου . Ακόμα και αν δεν έχετε ,δεν πειράζει καθόλου!! Τοποθετήστε ένα αγαπημένο σας βάζο ή ένα όμορφο διακοσμητικό μπολ και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν όποιο από τα δυο προτιμήσετε να είναι φτιαγμένο από φυσικό υλικό ! Όσοι παρακολουθείτε το κανάλι μου στο You Tube ξέρετε πόσο αγαπώ για παράδειγμα το ξύλο και φυσικά σας το προτείνω ! Εκεί έβαλα μετρητά (λίγα κέρματα που έχω από διάφορα μέρη του κόσμου αλλά και φυσικά δυο τρία ευρώ. Όποτε έχω λίγα χρήματα, τα βάζω εκεί. Αυτή η σύνθεση ενισχύει την  ενέργεια του χρήματος και της αφθονίας. Φροντίζω λοιπόν αυτή η περιοχή να είναι απόλυτα καθαρή και το κάνω καθημερινά ,άλλωστε είναι ένα πολύ μικρό μέρος που δεν απαιτεί και ιδιαίτερη προσπάθεια!

Λοιπόν, 3 φαινομενικά απλά και ίσως ανόητα για κάποιους μικρά πράγματα σωστά; Μπορείτε να τα κάνετε και εσείς !  Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα ρομπότ καθαρισμού, απλώς ξεκινήστε να καθαρίζετε το σπίτι σας πιο συχνά. Βασικό είναι να καθαρίζετε το σπίτι σας και βεβαιωθείτε ότι η είσοδος του σπιτιού σας είναι πραγματικά καθαρή και φιλόξενη.

Όταν τα έκανα, στην αρχή το σκέφτηκα σαν ένα πείραμα το οποίο γρήγορα έγινε συνήθεια και το μόνο που έκανα κάθε φορά που ενεργοποιούσα για π.χ το ρομποτάκι ή καθάριζα τον χώρο της εισόδου ήταν «τι μπορεί να δημιουργήσει το εφέ πεταλούδας.» Μετά από αυτό, παρατήρησα ότι το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο και κατά κάποιον τρόπο, ο σύζυγός μου και εγώ ξεκινήσαμε να μιλάμε για κάποιες αλλαγές στη βεράντα μας κάτι που πάντα ήθελα πολύ να κάνω και τώρα επιτέλους κατόρθωσα  και το απολαμβάνω ! Είδα κάποιες πολύ δύσκολες περιπτώσεις που είχα αναλάβει ως δημιουργός της μεθόδου TOSL να φέρνουν αποτελέσματα σε πολύ ταλαιπωρημένους πελάτες μου και φυσικά αυτό ενθουσίασε και εκείνους και εμένα ,και σαν συνέπεια είχε να προτείνουν την μέθοδο σε συγγενικά τους πρόσωπα ! Ήταν μια επιτυχία που την ήθελα τόσο πολύ σχετικά με τους συγκεκριμένους πελάτες μου και αυτό δεν μου έδωσε μόνο ηθική ικανοποίηση και αναγνώριση για μια ακόμα φορά της μεθόδου αλλά έφερε και νέους πελάτες!

Μπορεί αυτά τα μικρά πράγματα που έκανα στο περιβάλλον μου να μην  οι ήταν άμεσες αιτίες αυτών των πολύ όμορφων  πραγμάτων που συνέβησαν  στη ζωή μου. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι αυτά τα πράγματα οδηγούν σε ορισμένες συζητήσεις και ορισμένες συζητήσεις μας οδηγούν σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Τότε αυτοί οι άνθρωποι μας οδηγούν σε ιδέες. Οι ιδέες μας οδηγούν σε ευκαιρίες και στη συνέχεια οι ευκαιρίες γίνονται πραγματικότητα. Αυτό είναι το φαινόμενο της πεταλούδας στη δράση της πραγματικής ζωής! Και τόσο απλά βοηθά στη διαδικασία εκδήλωσης καταστάσεων που θέλουμε να συμβούν στην ζωή μας!

Έτσι σήμερα, εάν δεν έχετε έμπνευση για να κάνετε μικρές αλλαγές στη ζωή σας, μπορείτε να κάνετε τα 3 πράγματα που έκανα. Ρωτήστε το σύμπαν, «Τι μικρά πράγματα μπορώ να κάνω για να αρχίσω να νιώθω λίγο καλύτερα;»

Πολλά πράγματα μπορούν να σας κάνουν να αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά. Στην κινεζική αστρολογία, δίνεται μεγάλη έμφαση στο πώς το περιβάλλον σας – τα 5 στοιχεία στο περιβάλλον σας – θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη ροή της ενέργειας σας!

 Κάθε φορά που κάνω μια ανάλυση σχετική σε κάποιο άτομο ,του λέω , «Πρόσθεσε περισσότερο ξύλο στη ζωή σου» ή «πρόσθεσε περισσότερη φωτιά.»! Θα δώσω σε αυτό το άτομο ένα ή δύο στοιχεία για να προσθέσει στη ζωή του. 

Ξέρω ότι ίσως μερικοί άνθρωποι θα σκεφτείτε, «Καλό ακούγεται αλλά δεν το πιστεύω.» Δεν θα σας κατηγορήσει κανείς για αυτήν την σκέψη ,αντίθετα είναι μια συνηθισμένη αντίδραση του μυαλού!

Παρόλα αυτά μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αξίζει να τα δοκιμάσετε και να δείτε μικρές αλλαγές στη ζωή σας που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα ! Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε βουνά ή ακόμη και να κάνετε αυτά τα πράγματα αμέσως ή να περιμένετε να λειτουργήσουν με θαυματουργό τρόπο την επόμενη ημέρα! Αλλά αν τα κάνετε – μπορούν και κάνουν τη διαφορά.

Μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μου και να δω τον προσωπικό σας χάρτη . Μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε ποιο στοιχείο πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινή σας ζωή – μπορεί να είναι στο περιβάλλον σας ή στον προσωπικό σας χώρο.

Ανεξάρτητα όμως από το αν επιθυμείτε την βοήθεια μου, είναι σημαντικό να αρχίσετε να ρωτάτε το εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης που έχει ο καθένας μας, «Τι μικρά πράγματα μπορώ να κάνω για να αρχίσω να νιώθω καλύτερα, να αρχίσω να αισθάνομαι πιο ευγνώμων, να αρχίσω να νιώθω πιο χαλαρά ,να αισθάνομαι πιο γεμάτος σαν άνθρωπος «, γιατί όλα αυτά τα συναισθήματα – όπως είπα – θα προκαλέσουν αλλαγές στο ενεργειακό σας πεδίο. Αυτές οι αλλαγές στον ενεργειακό τομέα θα προκαλέσουν μεγαλύτερα πράγματα και μεγάλα ανοίγματα. Θα ενισχυθείτε με υπέροχες ιδέες και δυναμική ενέργεια. Αυτά θα εκδηλωθούν στη φυσική πραγματικότητα και τότε η ζωή σας θα αλλάξει.

Ακολουθήστε λοιπόν το μυστικό του εφέ πεταλούδας και κάθε μέρα και αναρωτηθείτε: «Αν είμαι πεταλούδα σήμερα, πώς μπορώ να χτυπήσω τα φτερά μου;» 

** ΑΓΚΥΡΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ :

Γίνετε δημιουργικοί και αποφασίστε τι αισθάνεσται πως μπορει να φερει πλουτο σε σας και που μπορείτε να τα ενσωματώσετε στο σπίτι σας για να καλωσορίσετε τα χρήματα!σιδηροπυρίτης- κιτρίνη-αμέθυστος-καθαρός χαλαζίας {ένας ενισχυτής}-ορχιδέες- φρέσκα λουλούδια- κοσμήματα – γραπτές προθέσεις και επιβεβαιώσεις αφθονίας-ό, τι αισθάνεται πολυτελες- χρυσά αγγεία ή αξεσουάρ- πραγματικά χρήματα ή επιχρυσά νομίσματα σοκολάτας- νόμισμα εξωτερικου εάν σας αρέσει να ταξιδεύετε παγκοσμία- μια μικρή επιτραπέζια κρήνη που κυκλοφορεί και συλλέγει νερό- εικόνες καταρρακτών ή κινούμενου νερού προς το σπίτι σας- αιθέριο έλαιο από γιασεμί- ένα μπουκάλι φανταχτερό άρωμα-γούνα- πίνακας -βιβλία για την ανάπτυξη των χρημάτων σας ή τη νοοτροπία των χρημάτων.Οτιδηποτε νοιωθετε πως θα σας προσελκυσει χρηματα μπορειτε να το προσθέσετε στη γωνιά πλούτου σας

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: