Η Τυχερή Ημέρα της Χρονιάς που δεν συνέβη το 2020!! Που βρίσκεται στον χάρτη σου;

Τόσα πολλά τα άσχημα του 2020 και ένα από αυτά η έλλειψη μιας σημαντικότατης όψης!!

Η σύνοδος Ήλιου – Δία!!

Έχουμε την Τυχερή Ημέρα της Χρονιάς, μια ένδοξη μέρα όταν ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία, ένα γεγονός που δεν συνέβη το 2020!!

Η τελευταία φορά ήταν 27 Δεκεμβρίου 2019.

Φέτος για την Ελλάδα θα συμβεί στις 29 Ιανουαρίου 2021 στις 03:39

Ο Δίας είναι ένας συμπαντικός ρυθμιστής!! Οπότε θα μπορούσε οποιαδήποτε προσευχή σας τώρα να βρει τον δρόμο της προς τον Θεό και να ακουστεί! Δίνει μεγαλύτερα πράγματα λοιπόν από όσα μπορούμε να φανταστούμε!

Μας κάνει ένα αισιόδοξο, γενναιόδωρο και πολύ τυχερό άτομο με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Υπό τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα έπρεπε να είναι ο βασικός ούτως ή άλλως γνώμονας της ζωής μας! Ο ηθικός κώδικας, η θρησκεία, η φιλοσοφία ή η πνευματική προοπτική μας, είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας. Η μετριοπάθεια και η προσεκτική σκέψη είναι τα κλειδιά για την αποφυγή των υπερβολικών τάσεων όπως η αλαζονεία. Μπορείς να είσαι τυχερός ακολουθώντας την Σοφία του σύμπαντος,την Σοφία του Θεού.

Το μόνο που σου ζητάει είναι ταπεινότητα και σεμνότητα, ηθική και όχι υπερβολή !
Δίνει ένα γενικό αίσθημα ευεξίας, ευτυχίας και αισιοδοξίας.

Η καλή τύχη αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ως ευκαιρία για ανάπτυξη, προσωπική, επαγγελματική και πνευματική. Θα πρέπει να το αισθανθείτε αυτό ως μια ώθηση ή μια ισχυρή επιθυμία να κάνετε αυτά που επιθυμείτε !!

Η λέξη-κλειδί «επέκταση» ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής, από τις σχέσεις έως τον πλούτο. Ο οίκος της συνάντησης των πλανητών στον ατομικό σας χάρτη δείχνει που θα δεχτείτε το δώρο, την επιτυχία!! Εκεί θα γίνει το νέο σας ξεκίνημα, εκεί θα λυθεί το πρόβλημα σας, εκεί θα αποκτήσετε αυτό που πάντα θέλατε ! Δεν πρέπει να ανυπομονείτε για το πότε θα συμβεί. Τα Δώρα της όψης τα βλέπουν πολλοί άνθρωποι ακόμα και 6 μήνες μετά την όψη ! Αλλά σημασία έχει ότι θα έρθουν …. Σωστά;

Ανάλογα με άλλες πτυχές και σταθερούς αστέρες, υπάρχουν μερικά πιθανά αρνητικά που πρέπει να προσέξετε με αυτήν τη διέλευση. Αν παραμείνετε συνειδητοποιημένοι και μετριοπαθεις θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει.

Ας φέρουμε ένα παράδειγμα!
Η συνοδός πραγματοποιήθηκε στον 4 οίκο μιας πελάτισσάς μου το 2019. Ήταν σε μια απερίγραπτα άσχημη οικονομική κατάσταση. Την ευχαριστώ για το κείμενο που έγραψε η ίδια μετά από δική μου παράκληση ώστε να φιλοξενηθεί στο άρθρο.

‘’Μετά από 17 χρόνια γάμου, κράτησα μονο το σπιτι που μέναμε. Ο πρώην μου δεν είχε ποτέ υποστηρίξει την οικογένεια και με άφησε μόνο με το όνομά μου στο μισθωτηριο και τα έπιπλα – χωρίς ένα ευρω σε μετρητά. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε υποσχεθεί πολλά, αλλά τελικά δεν έδωσε πραγματικά ούτε ένα ευρώ σε εμένα και στα παιδιά. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, έπρεπε να κάνω μια νέα ζωή με τα παιδιά. Έξι μήνες μετά την ευθυγράμμιση του Δία με τον Ήλιο, ο ιδιοκτήτης ,είπε σε όλους τους μισθωτές στο κτήριο ότι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε τα διαμερίσματα μας αν μας άρεσε, ή αν όχι, θα πρέπει να αποχωρήσουμε μέσα σε τρία χρόνια. Εάν επιλέγαμε να αγοράσουμε, θα είχαμε μια «ειδικη» τιμή, αφού ζούσαμε εκεί για πολλά χρόνια. Αυτό ήταν ένα δώρο από τον παράδεισο. Κοίταξα την ημερομηνία στον αστρολογικό μου ετήσιο χάρτη. Ημερομηνία έξι μήνες νωρίτερα, ακριβώς την τυχερή ημέρα της χρονιάς. Μερικές φορές δεν ξέρουμε ότι κάτι υπέροχο συμβαίνει πίσω από το παρασκήνιο της πραγματικότητας. Η έκπτωση του ιδιοκτήτη μου επέτρεψε να αγοράσω το διαμέρισμά μου, και μένω ακόμα εδώ. Όταν χρειάζεστε ένα θαύμα, έρχεται. Μπορείτε να μην είστε τυχεροί το μήνα της όψης. Τα θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα. Τώρα για εμένα έχει μικρή διαφορά αν συνέβει έξι μήνες μετά!!’’

Σε ποιο οίκο και άρα σε ποιο τομέα θα σου δώσει τύχη λοιπόν;
Τι συναντάει σε αυτόν τον οίκο και τι πρέπει να περιμένεις;

Μπορείς να το μάθεις με δυο επιλογές και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο!!

  • Απλή ανάλυση της οικοθεσίας της όψης Κόστος 10 ευρώ
  • Σύνθετη ανάλυση της οικοθεσίας και επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις συνοδές όψεις καθώς και τον τρόπο σωστής απορρόφησης των »δώρων» της όψης Κόστος 20 ευρώ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλεις την ημερομηνία γέννησης, ώρα (αν γνωρίζεις), τοποθεσία γέννησης και τωρινή τοποθεσία κατοικίας (αν έχεις αλλάξει περιοχή από εκείνη της γέννησης)
Στέλνοντας τα στην παρακάτω φόρμα θα λάβεις τον αριθμό κατάθεσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη απάντηση και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα. Σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: