Special report! Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πως θα είναι για τα ζώδια,τι να κάνετε,τι να πείτε για ένα όμορφο 2021!

Πολλά θα σκεφτείτε παραμονή Πρωτοχρονιάς! Θα έχετε μια εντονη επιθυμία να βάλετε στοχους να πάρετε αποφάσεις …ακόμα και αν δεν πρόκειται να τα πραγματοποιήσετε τώρα… αρκετή η ενέργεια σας σήμερα ….και σίγουρα με κάποιο τρόπο θα θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής κάποιου!! Ταύροι ,Αιγόκεροι και Ιχθύες των τελευταίων ημερών του Α δεκαημέρου και των πρώτων ημερών του Β δεκαημέρου!

Θα περάσετε μια πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σας… νέες σχέσεις μπορούν να πουν ας ξεκινήσουμε σήμερα ….παλιές να κάνουν μια νέα αρχή….. Αν και εν μέσω καραντίνας εσείς θα βρείτε ένα τρόπο να περάσετε όμορφα (έστω και με φίλους ή κοντινά σας άτομα)….και ρομαντικά!! Τοξότες ,Ιχθύες ,Δίδυμοι ,Σκορπιοί τέλους Β δεκαημέρου …εκεί στις 17,18,19 μοίρες!

Κάτι σας λείπει και σήμερα το νοιώθετε αρκετά πιο έντονα! Ειδικά αν αφόρα ένα άτομο του αντιθέτου φίλου! Μην αντιδράτε υπερβολικά τέτοια ημέρα …εντοπίστε τα προβλήματα και ψάξτε να βρείτε τρόπους να επικρατήσει η αρμονία …έστω σήμερα!! Καρκίνοι ,Αιγόκεροι ,Δίδυμοι ,Ιχθύες του Β δεκαημέρου

Βεβαιωθείτε πως θα κινηθείτε υπό τους όρους της καραντίνας γιατί διαφορετικά θα μπείτε σε μπελάδες…. Προσέξτε ατυχηματάκια  και θέματα με τον νόμο …..Μην φέρεστε απερίσκεπτα …και μην φαντάζεστε πράγματα και κατηγορείτε άδικα τους άλλους και ειδικά τον σύντροφο…!!! Το πολύ πολύ να καταφέρετε με όλο αυτό να έχετε πονοκέφαλο….. ή να κοπείτε κόβοντας σαλάτα!!…Να θυμάστε άλλο το θαρρος…άλλο το ρίσκο…! Μην είστε επιθετικοί και προσβάλλεστε από το τίποτα ….δεν θα ωφελήσει πουθενά!!! Και επίσης ψυχραιμία …αν χαλάσει το κινητό …το αυτοκίνητο …το λαποτοπ … ή γενικά όλο και κάτι χαλάει …όλο και κάτι στραβώνει ….δεν χάλασε ο κόσμος …συμβαίνουν και αυτά!!! Κριοί ,Καρκίνοι ,Ζυγοί ,Υδροχόοι και Λέοντες των τελευταίων ημερών του Γ δεκαημέρου!

Σκορπιοί  ειδικά του Β δεκαημέρου δεν είστε οι φωτεινοί παντογνώστες ….αφήστε τις ιδιοτροπίες …μην κρίνετε …μην χαλάτε την διάθεση των άλλων …έστω λογω της ημέρας!!!

Παρθένοι … αφήστε τα παλιά … εκεί που είναι …..και σας δικαιολογώ να δείτε τα τωρινά με ροζ γυαλάκια…. Θα δούμε τι χρώμα είναι τελικά στην πραγματικότητα… από του χρόνου!!!

Για να προσελκύσετε όσο καλυτέρα γίνεται τα τυχερά σημεία της νέας χρονιάς φορέστε ένα ρούχο, ένα κόσμημα, ακόμα και ένα μαντήλι στα χέρια σας… κάτι που να είναι στο χρώμα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σας όπως ορίζει το ΤOSL για το 2021

Κριοί φορέστε κάτι Ασημί

Ταύροι φορέστε κάτι Κόκκινο

Δίδυμοι φορέστε κάτι Κρεμ

Καρκίνος φορέστε κάτι Μπλε

Λέων   φορέστε κάτι σε ανοιχτό Κίτρινο

Παρθένος φορέστε κάτι Λευκό

Ζυγός φορέστε κάτι  Κόκκινο

Σκορπιός φορέστε κάτι  Μωβ

Τοξότης φορέστε κάτι  Λευκό

Αιγόκερως  φορέστε κάτι  Ασημί

Υδροχόος  φορέστε κάτι γκρι

Ιχθύες φορέστε κάτι σε θαλασσί Μπλε (του ουρανού)

Αυτές τις μέρες ενδιαφέρομαι περισσότερο για το συλλογικό μας πεπρωμένο.
Βλέπω έναν κόσμο εκεί έξω που βρίσκεται ακόμα σε πολύ σκοτάδι. Βλέπω πολλούς ανθρώπους να υποφέρουν. Βλέπω πολλούς ανθρώπους να παλεύουν. Βλέπω πολύ έλλειψη.

Γι ‘αυτό προσεύχομαι περισσότερο για τον κόσμο παρά για τον εαυτό μου, γιατί τελικά, ο κόσμος «εκεί έξω» επηρεάζει τον καθένα μας. Δεν ζούμε σε απομονωμένα νησιά – είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Όλοι έχουμε καρμικό χρέος, ή καρμικά μαθήματα, ή καρμικά συντρίμμια διάσπαρτα στην ενέργειά μας. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε συσσωρεύσει στο παρελθόν μας. Χρησιμεύουν ως ένα είδος καρμικού χρέους που κάποια στιγμή πρόκειται να εκδηλωθούν. Συχνά εκδηλώνονται ως κάτι που δεν είναι τόσο θετικό και δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτο στη ζωή μας. Πολλές φορές, είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβεις αυτά τα πράγματα με το συνειδητό μυαλό σου. Όταν συμβαίνει κάτι κακό, συχνά ακούτε τους ανθρώπους να λένε σαν αντίδραση «Γιατί ήρθαν σε μένα;»

Νομίζω ότι φέτος το 2020, και τον επόμενο χρόνο, το 2021 θα αντιμετωπίσουμε συλλογικά πολλά καρμικά χρέη. Το να δούμε την εκδήλωση του συλλογικού μας καρμικού χρέους είναι δύσκολο. Ως εκ τούτου, είναι πραγματικά μια κρίσιμη στιγμή για όλους μας να αποπληρώσουμε συλλογικά το καρμικό χρέος μας, ή τουλάχιστον να το γνωρίζουμε. Πρέπει να εργαστούμε μέσα από την θεϊκή δόνηση για να ξεκαθαρίσουμε το καρμικό χρέος, ή να κατανοήσουμε καλύτερα τα καρμικά μαθήματα.

Παρόλο που ο ήχος είναι σημαντικός δεν αφορά τη γλώσσα, είναι η αφοσίωσή σας στα λόγια που λέτε ,αυτό είναι το σημαντικό!
Μην ανησυχείτε τόσο πολύ αν το κάνετε τέλεια. Πιθανότατα όχι. Δεν το κάνω τέλεια ούτε εγώ, αλλά όταν γίνεται με ειλικρινή καρδιά για να αναζητήσετε το θεϊκό φως μέσα σας, γίνεστε ένα με τα λόγια – γίνεστε ένα με την καθολική σοφία.

Όταν το κάνετε, ακούγεται λίγο σαν τραγούδι. Έτσι, αντί να ακούτε κάποια τυχαία μουσική, γιατί να μην πείτε αυτά τα λόγια στον εαυτό σας;
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να λέμε ξεχασμένα στο χρόνο λόγια που είχαν απίστευτη δύναμη γιατί έβγαιναν από χείλη απλών ανθρώπων με ορθάνοιχτη καρδιά προς τον Θεό! Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου πάρτε δυο δευτερόλεπτα από το χρόνο σας και ζητήστε και από τους άλλους αν δεν έχετε αναστολές να πουν αυτά τα τόσο σημαντικά λόγια! Όπως και να έχει εσείς κάντε το!! (Ιδανικα κάντε τον σταυρο σας την στιγμή που τα λέτε!)

Ο χρόνος τούτος θεέ μου ,
Καλός κι ευλογημένος ,
στο Θεό παραδομένος

Εύχομαι ένα πραγματικά Ευλογημένο 2021 σε όλους σας!!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: