Οι τυχεροί μήνες για κάθε ζώδιο το 2021

Κριός

 Ο Μάρτιος και ο Οκτώβριος θα είναι τυχεροί για εσάς το 2021, οπότε αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να υπογράψετε ένα σημαντικό έγγραφο και να κοιτάξετε προς νέους ορίζοντες. Επίσης, ο Ιούνιος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τους Κριούς να κάνουν εμπνευσμένες επιλογές, να βρουν δουλειά ή να κάνουν πολύ επικερδείς εργασίες.

Ταύρος

Ο Μάιος είναι ο μήνας που οι άνθρωποι του Ταύρου μπορούν να θεωρηθούν τυχεροί. Αυτός θα είναι ο μήνας που τα όνειρά τους γίνονται πιο εύκολα, βρίσκουν νέους πόρους για τις επιθυμίες τους και απολαμβάνουν τις πρώτες διακοπές της χρονιάς με πολλές ημερομηνίες που αφορούν τα αισθηματικά τους. Τον Μάιο, όσοι αποφασίζουν να παντρευτούν γρηγορότερα από ό, τι αναμένει κανείς μπορούν να συνεχίσουν το μήνα του μέλιτος. Ή μπορεί να είναι ο μήνας που θα προσπαθήσουν να ενεργοποιηθούν σε έναν νέο τομέα, στον οποίο αργότερα μπορούν να έχουν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Οι καλύτεροι μήνες για διακοπές είναι ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος, γιατί τότε θα έχετε την περισσότερη ενέργεια και απόλαυση για τη ζωή.

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος, η αρχή του καλοκαιριού, είναι η καλύτερη στιγμή για τους Δίδυμους το 2021. Είναι η στιγμή που οι πλανήτες βρίσκονται στο πλευρό των Δίδυμων. Αυτός ο νέος μήνας  θα σας προστατεύει σε όλα τα έργα, τις φιλοδοξίες και στις ελπίδες σας. Ο Δίδυμος θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του και να δει έσοδα στα οικονομικά του. Από την άλλη πλευρά, θα είναι επίσης η καλύτερη περίοδος ταξιδιού.

Καρκίνος

Ο Απρίλιος είναι ο πιο τυχερός μήνας για τον Καρκίνο. Θα απολαύσουν επίσης μερικές καλές μέρες τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο. Ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να εκπληρώσει τις πιο σημαντικές επιθυμίες τους τον Απρίλιο όπου θα διευκολύνει την κοινωνική ζωή, τις φιλίες, τις συντροφικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σχέσεις. Μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη συγκυρία για να βρουν άλλη δουλειά, με τη βοήθεια των φίλων τους. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη θα φέρει περισσότερη αγάπη και θα σας αλλάξει τις απόψεις που σας έκαναν να μην πιστεύετε πλέον στην αγάπη

Λέων

Ο Λέων θα απολαύσει την τύχη και τα κέρδη τον Ιούλιο. Όλα πάνε ομαλά για τον Λέοντα τον Ιούλιο. Πρέπει να είναι επίμονοι, φιλόδοξοι και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν περισσότερα από τη ζωή, επειδή έχουν μεγάλες πιθανότητες να ολοκληρώσουν με επιτυχία ένα από τα περίπλοκα και δαπανηρά τους σχέδια. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη θα είναι επίσης γενναιόδωρη ερωτευμένη, προσφέροντας στον Λέοντα υπέροχες στιγμές .

Παρθένος 

 Ο Ιούλιος, ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας, είναι ήπιος και ζεστός και είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς. Το φθινόπωρο του 2021, ο Ερμής θα είναι πιο γενναιόδωρος όσον αφορά τα χρήματα, αλλά και τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Ακόμα κι αν στις αρχές του 2021, η τύχη δεν θα είναι καλή μαζί σας, η κακή τύχη και η ατυχία θα εξαφανιστούν και η δυστυχία θα εξαφανιστεί από τον Ιούλιο. Αυτό που δεν πήγε καλά τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, θα πάει τώρα επιτέλους ομαλά. Μην καθυστερήσετε, ανοίξτε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας. Όλα θα γίνουν σαφή τον Αύγουστο, ειδικά οικονομικά .

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να απολαυσετε πλήρως το καλοκαίρι και να κάνετε σχέδια για διακοπές, πάρτι και ταξίδια τον Αύγουστο. Το τελευταίο μέρος της ζεστής περιόδου θα είναι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου, και οι ελπίδες και τα όνειρά σας θα εκπληρωθούν ευκολότερα. Ακόμα και τα δαπανηρά σχέδια θα είναι εύκολο να εφαρμοστούν τον Αύγουστο, ειδικά αν θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα την άνοιξη. Επίσης, τον Αύγουστο, θα παγιώσετε τη σταδιοδρομία σας.

Σκορπιός

 Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τον Σκορπιό.. Ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, θα είναι τυχεροί σε ό, τι προσπαθούν να πετύχουν, θα ταξιδεύουν πιο συχνά από πέρυσι, ειδικά αν έχουν συγγενείς στο εξωτερικό και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πιο ενδιαφέροντα έργα στην εργασία. Η προοπτική τους θα αλλάξει και μπορούν να βρουν πηγές εισοδήματος που δεν περίμεναν τα τελευταία χρόνια.

Τοξότης

Ενώ μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται τον Οκτώβριο, ο Τοξότης απολαμβάνει μια καλή περίοδο και ανακτά όλα όσα έχασε. Αυτός είναι ο μήνας που η τύχη και η αγάπη δίνουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι θα γίνεται γονείς ή παππούδες ή θα μπορέσετε να ανακαλύψετε νέες δραστηριότητες και πηγές εισοδήματος για όλη την οικογένεια. Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, οι πλανήτες θα φροντίσουν τον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Η τύχη είναι στο πλευρό του Αιγόκερω από τον πρώτο μήνα του έτους και όλα θα είναι υπέροχα μέχρι τον Απρίλιο. Στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, ο Αιγόκερως πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα, και να ζητήσει περισσότερα από τον εαυτό του γιατί θα έχουν την τύχη και τις ευκαιρίες να καταφέρουν πράγματα .  Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ακόμη καλός μήνας, αλλά οι καλύτερες ευκαιρίες θα συμβούν τον Ιανουάριο.

Υδροχόος

Οι αρχές του 2021 θα δώσουν ενέργεια στον Υδροχόο, θα τους βγάλει από το κουραστικό πρόγραμμά τους και θα φέρουν νέα γεγονότα. Ο Ιανουάριος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για σχέσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και επιτεύγματα λόγω της επιρροής του Άρη. Ωστόσο, για τον Υδροχόο, η πιο τυχερή περίοδος θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Οι νέες προοπτικές θα ανοίξουν τώρα, και εάν δεν τα εκμεταλλευτούν, θα έχουν απώλειες όλο το χρόνο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση ή την περίσταση, δεν πρέπει να αρνούνται, να αποφεύγουν ή να χάνουν τίποτα.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς θα έχουν μια υπέροχη χρονιά τον Σεπτέμβριο του 2021. Μέχρι τότε, θα υπάρξουν πιο τυχερές περιόδους και όμορφες ευκαιρίες, αλλά ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα ολοκληρώσει όλες τις προσπάθειές τους. Στα μέσα Οκτωβρίου, οι Ιχθείς θα απολαμβάνουν ανταμοιβές στη δουλειά. Οι πιο τυχεροί θα λάβουν επίσης καλύτερα κέρδη, μαζί με νέες προσφορές εργασίας. Πολλοί Ιχθείς θα καλωσορίσουν την άφιξη ενός μωρού στον κόσμο.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: