Εκλείψεις! Ο οδηγός σου! Μάθε ακόμα και όσα δεν σου έχουν πει!

Οι εκλείψεις φέρνουν νέα, σχετικά με τα μεγάλα γεγονότα της ζωής.

Μια έκλειψη μπορεί να φέρει ειδήσεις για τη γέννηση ενός μωρού, μια δέσμευση ή έναν γάμο, μια προαγωγή ή μια σημαντική εξέλιξη σταδιοδρομίας, σημαντικά ταξίδια, την υπογραφή ενός σημαντικού επιχειρηματικού συμβολαίου ή την έναρξη μιας επιχείρησης κάποιου. Μια έκλειψη μπορεί να φέρει την πώληση ή την αγορά ενός σπιτιού, τη μετάβαση σε ένα νέο σπίτι, την απόκτηση (ή απώλεια) ενός οικογενειακού κατοικίδιου ζώου, μια χειρουργική επέμβαση ή μια σημαντική εξέλιξη της υγείας. Μπορεί να φέρει αποφοίτηση, ή η έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών. Οι εκλείψεις μερικές φορές φέρνουν ένα  διαζύγιο. Δυναμικά γεγονότα, συναντήσεις και χωρισμούς ή αλλαγές στην καριέρα είναι από αυτά που μπορεί επίσης να πραγματοποιηθούν σε μια έκλειψη ,είναι ημερομηνίες που συνήθως θυμόμαστε.

Οι εκλείψεις σηματοδοτούν συχνά ένα σημαντικό σημείο καμπής.

Εάν δεν σας συμβεί τίποτα, μπορεί να συμβαίνει σε φίλους και συγγενείς γύρω σας, ανάλογα με τους ακριβείς βαθμούς των πλανητών στο χάρτη σας.

Με όλες τις εκλείψεις, κάτι τελειώνει και κάτι άλλο ξεκινά.

Μόλις περάσουμε από μια έκλειψη, δεν μπορούμε ποτέ να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση ξανά, γιατί το σύμπαν θέλει να κάνουμε πρόοδο και όχι να επιστρέψουμε στο παρελθόν. Αυτή μας η επιλογή καταργείται, για πάντα. Ο μόνος τρόπος μετά από  μια έκλειψη είναι να προχωρήσουμε μπροστά.

Οι αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν αμέσως, αλλά μπορούν επίσης να συμβούν σε μια περίοδο μηνών με κάθε διαδοχική έκλειψη. Ωστόσο, τα νέα αυτών των αλλαγών έρχονται συχνά ξαφνικά και απροσδόκητα.

Οι ηλιακές εκλείψεις τείνουν να δημιουργούν νέες αρχές και φωτεινές νέες ευκαιρίες.

Συνήθως, είναι συναρπαστικές,συχνά πολύ θετικά και φέρνουν νέα ..

Οι σεληνιακές εκλείψεις είναι πιο συναισθηματικές, γιατί φέρνουν τελικές καταλήξεις.

Μας καθιστούν συχνά ενήμερους για  καταστάσεις και μας κάνουν συναισθηματικούς. Η σεληνιακή έκλειψη της πανσελήνου είναι σχεδόν πάντα ένα συναισθηματικό χρονικό σημείο . Αναμνήσεις και όνειρα εμφανίζονται στην επιφάνεια και μερικές φορές αισθανόμαστε πραγματικά υπερβολικά  συναισθηματικοί.

Οι εκλείψεις θα φέρουν ένα τυχαίο συμβάν που δεν περιμένετε, δεν το γνωρίζατε. Θα προκληθεί από ένα γεγονός που συμβαίνει αλλού, και αυτό είναι εντελώς έξω από τον έλεγχό σας, αλλά κατά την έκλειψη, οι τεράστιες αλλαγές θα έρθουν κατευθείαν στο κατώφλι σας.

Εξωτερικά γεγονότα ή ενέργειες άλλων για τα οποία δεν γνωρίζατε τίποτα και που ήταν έξω από τον έλεγχό σας, μπορούν να δημιουργήσουν δυνάμεις αλλαγής σε μαζική κλίμακα στη δική σας ζωή. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επανεκτιμήσετε π.χ  τις παραδοχές σας, την επιχειρηματική σας στρατηγική και τον τρόπο με τον οποίο διεξάγετε επιχειρηματική δραστηριότητα. Ίσως θα νιώσετε ότι εμπιστεύεστε πολύ ή ότι δεν ήσασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Οι εκλείψεις αποτελούν συχνά μια στιγμή πλήρους αξιολόγησης, γιατί έχουν τη δύναμη να αλλάξουν όλα όσα σχετίζονται με τον τομέα της ζωής σας που δίνει έμφαση στην έκλειψη.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι τα πράγματα που συμβαίνουν στον έξω κόσμο, στον οποίο δεν έχετε γνώση ή έλεγχο, θα έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν συνθήκες τέτοιας μαζικής αλλαγής κατά την έκλειψη, αλλά αυτό ακριβώς μπορεί να συμβεί. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ή μικρό γεγονός που αλλάζει τα πάντα. Συχνά κατά την έκλειψη, ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών σας δίνεται τυχαία. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από το πώς έρχονται οι πληροφορίες, μπορεί να προκαλέσει μια αλυσίδα γεγονότων που θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα με νέα οπτική.

Οι εκλείψεις επιταχύνουν την αίσθηση του χρόνου και αλλάζουν τα χρονοδιαγράμματα.

Οι εκλείψεις φέρνουν καταστάσεις που υποθέτατε ότι θα συνέβαιναν μήνες ή χρόνια μετά.

Υπάρχει πάντα μια αίσθηση ότι η ζωή κινείται πολύ γρήγορα , είναι η ζωή με γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός ή με μεγάλη επιτάχυνση

Η δουλειά μιας έκλειψης είναι να ρίξει ένα φως αλήθειας στο μέρος της ζωής σας που επηρεάζεται και η αλήθεια πιθανότατα θα φτάσει με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Αποκαλύπτουν μια αλήθεια για μια κατάσταση που ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι μπορεί να μάθετε . Μόλις σας δοθούν οι πληροφορίες, οι ειδήσεις μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτες για μια σημαντική απόφαση . Τις περισσότερες φορές είμαστε σοκαρισμένοι ή έκπληκτοι από τις πληροφορίες που μας έρχονται, γιατί η έκλειψη είναι ένα από τα πιο δραματικά ‘’εργαλεία’’ που χρησιμοποιεί το σύμπαν για να σας κάνει να προσέξετε και να αναλάβετε δράση. Οι εκλείψεις είναι πάντα φίλοι σας, γιατί είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να σας προστατεύσουν.Να είστε πάντα ευγνώμονες για την αλήθεια.

Μια έκλειψη, ειδικά μια σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου, θα σας βοηθήσει να δείτε τον αληθινό χαρακτήρα κάποιου στενού σε σας ατόμου και  μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που βλέπετε.

Πάρτε οποιοδήποτε μήνυμα που σας φέρνει μια έκλειψη ως μη διαπραγματεύσιμο και σταθερό, αποδεχτείτε το και μετά προχωρήστε.

Προχωρήστε σε διορθωτικές κινήσεις στο ζήτημα που εμφανίζεται μέσω της έκλειψης τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία που αυτή συνέβη . Αν και σπάνια μπορεί το αποτέλεσμα να αλλάξει .

Παρατηρήστε όλες τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που λαμβάνετε σε μια έκλειψη και λάβετε τα σοβαρά, ακόμα κι αν οι ειδήσεις έρχονται υποκειμενικές και διφορούμενες όσο το κουτσομπολιό.

Ενώ μερικές φορές οι ειδήσεις την ώρα της έκλειψης θα μεταδίδονται με σοκαριστικό και ωμό τρόπο, άλλες φορές, οι ειδήσεις θα έρχονται πολύ πιο διακριτικά, ως μυστικό ή ως κομμάτι κουτσομπολιού. Παρ ‘όλα αυτά θα προβλέψουν δύσκολες αλλαγές που θα έρθουν. Το γεγονός ότι το ακούτε κάτι κοντά σε μια έκλειψη σημαίνει ότι πρέπει να ακούσετε και να το ερευνήσετε , μην το αγνοήσετε.

Είναι ζωτικής σημασίας να προστατέψετε την υγεία σας εάν μια έκλειψη πέσει εντός πέντε ημερών από τα γενέθλιά σας ή εάν η έκλειψη πέσει σχεδόν ακριβώς απέναντι από τα γενέθλιά σας.

Οι εκλείψεις μερικές φορές επισημαίνουν τις υποκείμενες αδυναμίες στην υγεία που μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα,έτσι ώστε να προλάβετε μια κατάσταση .

 • Οι εκλείψεις εμφανίζουν σχεδόν πάντα κάθε είδους απροσδόκητες αλλαγές
 • Περιστασιακά, ένα σημαντικό άτομο για εσάς θα «εκλείψει» από τη ζωή σας.
 • Μια ηλιακή έκλειψη δείχνει γενικά ένα σημαντικό αντρικό πρόσωπο στη ζωή σας.
 • Οι σεληνιακές εκλείψεις είναι γενικά γυναίκες.
 • Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από μια έκλειψη έχουν πάντα πολύ μεγαλύτερο βάρος από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από μια κανονική νέα Σελήνη ή πανσέληνο.
 • Παρόλο που οι εκλείψεις συμπίπτουν με νέα και πανσέληνο, είναι πολύ ισχυρότερες από μια κανονική νέα Σελήνη ή πανσέληνο. Μια έκλειψη μπορεί να φέρει ακόμη και ένα γεγονός που μοιάζει «μοχθηρό» με κάποιο τρόπο.
 • Προσπαθήστε να μην εκδίδετε τελεσίγραφα και μην κάνετε μεγάλες ενέργειες υπό την έκλειψη.
 • Ένα άλλο σημείο: αν πρέπει να κάνετε κάτι σημαντικό κατά την διάρκεια της έκλειψης, βεβαιωθείτε ότι η έκλειψη είναι φιλική προς τους γενέθλιους πλανήτες στο μοναδικό σας χάρτη.
 • Εάν μια έκλειψη πέσει στα γενέθλιά σας, ή εντός πέντε ημερών από τα γενέθλιά σας, το έτος που ακολουθεί τα συγκεκριμένα γενέθλια θα είναι κρίσιμο για εσάς.
 • Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής ή την τεράστια αλλαγή σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής σας. Το ίδιο ισχύει εάν η έκλειψη πέσει στον ωροσκόπο σας  – το πρώτο σπίτι του χάρτη σας. Η παλιά σας ζωή μπορεί τώρα να εξασθενίσει καθώς μια νέα διαμορφώνεται.
 •  Οι εκλείψεις που βρίσκονται στο ίδιο στοιχείο (φωτιά, αέρας, νερό ή γη) με το στοιχείο του ζωδίου σας είναι γενικά φιλικές και χρήσιμες.
 • Κατά την έκλειψη, κρατήστε το πρόγραμμά σας ελαστικό. Ανεξάρτητα από το τι υπάρχει στην ατζέντα σας εκείνη τη στιγμή, κάτι άλλο θα έρθει για να απαιτήσει άμεση προσοχή.
 • Ο Λέων τείνει να αισθάνεται πιο έντονα μια ηλιακή έκλειψη, γιατί ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης τους.
 • Οι καρκίνοι τείνουν να αισθάνονται πιο έντονα πανσελήνους και σεληνιακές εκλείψεις, καθώς η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο.
 • Μόλις ολοκληρωθεί μια οικογένεια εκλείψεων, δεν θα επιστρέψει ξανά παρά μετά από  επτά ή οκτώ χρόνια.
 • Οι τέσσερις εκλείψεις που έρχονται κάθε χρόνο θα φθάνουν στον ίδιο βαθμό, ζώδιο και ακριβή ημέρα με εκείνες που ήρθαν πριν από δεκαεννέα χρόνια.
 • Μερικές φορές είναι χρήσιμο να κοιτάξουμε πίσω σε αυτά τα χρόνια για να δούμε ποια θέματα εμφανίστηκαν εκείνη τη στιγμή, ώστε να μπορείτε να προβλέψετε τι μπορεί να σας συμβεί τώρα.
 • Μια έκλειψη δίνει τα γεγονότα ή τα νέα την ίδια ημέρα της έκλειψης; Oχι πάντα!
 • Ένα μήνυμα που σας έστειλε μια έκλειψη συνήθως έρχεται από την ημέρα που πραγματοποιείται η έκλειψη ή σε διάρκεια μιας εβδομάδας από την εκδήλωση της ή εντός ημερομηνία της έκλειψης , αλλά όχι πάντα.
 • Εάν δεν συμβεί τίποτα, σκεφτείτε τι μπορεί να έγινε ακριβώς έναν μήνα νωρίτερα και έναν μήνα αργότερα συν ή μείον πέντε ημέρες.
 • Μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο σε μια έκλειψη, ειδικά εάν η έκλειψη είναι σεληνιακή (πανσέληνος).
 • Η κρίση σας μπορεί να είναι μειωμένη ή κομμάτια πληροφοριών μπορεί να λείπουν, οπότε πάρτε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε την απόφασή σας ή την επόμενη ενέργεια. Θα ήταν καλό να περιμένετε επτά ημέρες πριν αποφασίσετε, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Εάν κάποιος σας έρθει με μια πρόταση, εξετάστε το θέμα προσεκτικά. Αν το κοιτάξετε από όλες τις πλευρές, σας αρέσει, προχωρήστε, αλλά προσπαθήστε να ζητήσετε λίγο περισσότερο χρόνο.
 • Μην έχετε υπερβολικά γεμάτο πρόγραμμα κατά την έκλειψη.
 • Διατηρήστε το πρόγραμμά σας όσο γίνεται πιο ελαφρύ, γιατί επείγοντα ή απροσδόκητα πράγματα εμφανίζονται συχνά κατά την έκλειψη που θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας. Μπορεί να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.
 • Μην είστε πολύ βιαστικοί  στο να αποκαλέσετε μια έκλειψη «καλή» ή «κακή». Όλες οι εκλείψεις έχουν μια δεύτερη πράξη. Μια έκλειψη μπορεί να φέρει ξαφνικά νέα, αλλά χρειάζονται εβδομάδες για να κατανοήσουμε την πραγματική της έννοια. Εάν πρέπει να υποφέρετε από μια έκλειψη, σκεφτείτε ότι ίσως αυτό συμβαίνει έτσι ώστε το σύμπαν να σας προσφέρει κάτι καλύτερο. Να είστε υπομονετικοί και να έχετε ανοιχτό μυαλό. Μπορείτε να βρείτε τρόπους να επωφεληθείτε.
 • Οι εκλείψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε πράγματα που δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να κάνετε!
 • Οι εκλείψεις σε μια οικογένεια ζωδίων στην οποία ανήκει το ζώδιο σας θα είναι ζωτικής σημασίας.
 • Συνήθως θα έχουμε έξι έως οκτώ εκλείψεις σε οποιαδήποτε οικογένεια ζωδίων σε περίοδο 18 έως 24 μηνών, αλλά μπορεί να αισθανθείτε μόνο δύο ή τρεις από αυτές , όχι όλες! Οι άλλες εκλείψεις, μπορεί να έχουν μόνο ένα ήπιο αποτέλεσμα, ή καθόλου.
 • Η έκλειψη δεν χρειάζεται να πέσει στο ζώδιο σας για να σας επηρεάσει.
 • Μια έκλειψη θα σας παρέχει πάντα πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε γι ‘αυτόν τον λόγο, παρόλο που μπορείτε να πείτε ότι είναι «δύσκολο», η έκλειψη θα εξακολουθεί να είναι μια δύναμη για το καλό. Μπορείτε πιθανότατα να αντιμετωπίσετε το θέμα αμέσως.
 • Εάν γνωρίζετε τον Ωροσκόπο σας, διαβάστε και για αυτό. Όσο πιο κοντά είναι οι μοίρες (εντός πέντε βαθμών), τόσο πιο πιθανό θα νιώσετε κάτι.

Τώρα ξέρετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πώς να αντιμετωπίσετε τις εκλείψεις και να κερδίσετε από αυτές!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: