Η προειδοποίηση για το Αστρολογικό τσουνάμι της 21ης Δεκεμβρίου 2020!

Ο Δεκέμβριος του 2020 θα φέρει κάτι απίστευτα έντονο!! Σε αυτήν την ανάρτηση θα εξηγήσω την πρόβλεψή μου και θα μοιραστώ μαζί σας το πώς να προετοιμαστείτε για αυτό το ΄΄τσουνάμι΄΄ που έρχεται.

Λάβετε υπόψη ότι τα παγκόσμια γεγονότα δεν συμβαίνουν πάντα την ίδια ημέρα της συνάντησης. Μπορεί να συμβούν λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά. Ωστόσο, περίπου εκείνη την περίοδο – 21 Δεκεμβρίου 2020 – μπορεί να πούμε ότι θα δούμε ,θα ακούσουμε κάτι δραματικό , κάτι συγκλονιστικό . Ξεκινώντας τώρα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2021, θα δούμε κάτι σαν ενεργειακό τσουνάμι. Αυτό είναι ένα εκρηκτικό ενεργειακό μοτίβο που θα διαμορφώσει το συλλογικό μας πεπρωμένο για τις επόμενες δεκαετίες!

Θα επισημάνω αυτό που πιστεύω πάντα!
Πιστεύω ότι η πραγματικότητα δεν είναι σταθερή και ότι έχετε τη δύναμη να αλλάζετε και να αναδιαμορφώνετε την πραγματικότητά σας. Έχετε τη δύναμη να κινήσετε εσείς το μέλλον σας. Η πίστη μου σε αυτό δεν άλλαξε ποτέ.

Αν σας μπερδεύει το motto μου, γιατί λογικά θα σκεφτείτε γιατί αν μπορούν να γίνουν αυτές οι αλλαγές πρέπει να μπαίνουμε στην διαδικασία να προβλέπουμε το μέλλον;
Ευκαιρία να σας το εξηγήσω! Ας πούμε π.χ ότι κάποιος σας έχει δώσει ένα κομμάτι γης πάνω σε αυτό τον πλανήτη και σεις για να βρείτε τον τόπο σας,το μέρος το δικό σας αποφασίζετε και πολύ λογικά πως πρέπει εκεί να κτίσετε το σπίτι σας!!
Πολύ ωραία! Μπορείτε να το φτιάξετε ψηλό, χαμηλό ,με πολλά παράθυρα ,με κλίση στην σκεπή ,με τούβλα ή τσιμεντόλιθους κ.ο.κ αλλά σίγουρα όπως και να το έχετε στο μυαλό σας να το φτιάξετε ,όποιο σχεδιασμό και αν έχετε κάνει για αυτό στο μυαλό σας ,σίγουρα δεν μπορείτε να το φτιάξετε παρά μόνο με υλικά οικοδομής !!
Κάπως έτσι φανταστείτε το σύμπαν μας!! Περίπλοκο ,μυστηριώδες αλλά δομημένο από βασικά στοιχεία που αν και ναι ,κάποια είναι διαφορετικά …παρόλα αυτά όλα εστιάζουν στο ίδιο πράγμα .Στον άνθρωπο ! Όλα κινούνται γύρω από αυτόν και για αυτόν και οι επιρροές που δέχεται η ανθρώπινη οντότητα δεν μπορούν να του αφαιρέσουν την βούληση !! Όπως και αν θέλετε να ονομάσετε αυτόν που εγώ αποκαλώ Θεό ,ότι και αν σημαίνει ή αντιπροσωπεύει αυτό για τον καθένα σας ,Εκείνος είναι που κινεί το σύμπαν …. Εκείνος μας δείχνει επομένως και όσα βλέπουμε π.χ σε ένα αστρολογικό χάρτη και Εκείνος είναι που μας χάρισε την δύναμη της Ανθρώπινης βούλησης ! Γι’ αυτό πάντα προτιμώ να μιλώ για προγνώσεις …γιατί αν ο μετεωρολόγος πει ότι θα βρέξει …θα φροντίσεις να προστατευτείς σωστά; … Αυτό κάνει λοιπόν και ένας αστρολόγος ,παρατηρεί ,μελετά και κάνει την πρόγνωση του …Μπορείς να την αξιοποιήσεις με σωστό ή λάθος τρόπο …όπως και να έχει …. εσύ αποφασίζεις για αυτό !!
Η συμπαντική ενέργεια και το πώς θα την χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από εσάς …
Τι είδους ενέργεια σας επηρεάζει …που…πως… Και μιας και λατρεύω την πολιτική και κοινωνική αστρολογία λατρεύω να μελετώ πως η ενέργεια αυτή επηρεάζει την ανθρωπότητα συλλογικά !
θέλω να καταλάβετε ότι η πρόβλεψη δεν σημαίνει ότι το μέλλον είναι σταθερό. Η πρόβλεψη δεν σημαίνει ότι ένα συγκεκριμένο γεγονός είναι αναπόφευκτο. Ίσως αναρωτηθείτε αν είναι όλα τα γεγονότα αναστρέψιμα και είναι μια λογική απορία . Κάποια δεν είναι γιατί η Ανώτερη Δύναμη που εξουσιάζει το σύμπαν μας έχει επιλέξει να συμβούν …. Εμείς οι κοινοί θνητοί τα λέμε ‘’μοιραία’’ ή καρμικά …
Αυτά ήθελα καιρό να τα γράψω και αν και μακροσκελή η εισαγωγή μου ,ήταν μια προσωπική μου ανάγκη και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα !

Όλοι αισθανόμαστε ότι φέτος η χρονιά είναι δραστικά διαφορετική. Είναι όπως έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές η χρονιά σταυροδρόμι για να περάσουμε από τον παλιό κόσμο την εποχή των Ιχθύων ,την ανθρώπινη ,την πιο κοντά στο Θεό , την πιο συναισθηματική στην απρόσωπη εποχή του Υδροχόου … αλλά για αυτό θα μιλήσουμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο ! Η πύλη αυτή άνοιξε …!

Οι πλανήτες Κρόνος και Πλούτωνας σε σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θέλω να καταλάβετε ότι ο Πλούτωνας είναι ένας πολύ ξεχωριστός πλανήτης γιατί κινείται μέσα από τα 12 Ζώδια πολύ, πολύ αργά.

Χρειάζονται 250 χρόνια ο Πλούτωνας για να περάσει και από τα 12 ζώδια.
Ο Πλούτωνας είναι το σημάδι μιας βαθιάς μεταμόρφωσης σε όλο τον πλανήτη. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο Αιγόκερω από το 2008. Θα έπρεπε ο Πλούτωνας να περάσει από τον Αιγόκερω μέχρι το 2024. Επομένως, αυτά τα χρόνια, τι κάνει ο Πλούτωνας; Όταν ο Πλούτωνας περνά από ένα συγκεκριμένο σημείο, μεταμορφώνει τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Πλούτωνας μπορεί να μας πει αρκετά πού πηγαίνει η ανθρωπότητα. Έτσι ο Πλούτωνας βρίσκεται τώρα στον Αιγόκερω – ένα σημάδι της γης – το σημάδι της δομής, της φυσικής πραγματικότητας – βασικά ό, τι είναι βαρύ και το «Γήινο» είναι εδώ. Έτσι, αντιμετωπίζουμε έναν μετασχηματισμό της φυσικής μας πραγματικότητας – της φυσικής μας κοινωνίας, των κυβερνήσεών μας, των εταιρειών μας, της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού – αυτά τα είδη πραγμάτων.

Ο Ιανουάριος του 2020 έφερε ένα σημαντικό συμβάν. Την σύνοδο των δυο αυτών πλανητών στον Αιγόκερω .Ο Κρόνος ταξιδεύει και στα 12 Ζώδια κάθε 30 χρόνια. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πραγματικότητας,του περιορισμού. Ο Ιανουάριος 2020 ήταν η στιγμή που ο κορωνοιός ξέσπασε για πρώτη φορά στην Κίνα…Αυτή ήταν η αρχή.

Απλά κοιτάξτε τι έχει κάνει στην κοινωνία μας! Πλήρης μετασχηματισμός, σωστά; Οι ζωές πολλών ανθρώπων είναι εντελώς διαφορετικές. Αλλάζουν για πάντα.
Ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας, έπρεπε να μάθουμε πώς να επικοινωνούμε από απόσταση μεταξύ τους.

Τώρα μπορούμε να γίνουμε λιγότερο προσκολλημένοι στις φυσικές μας δουλειές – σε θέσεις εργασίας που μας δεσμεύουν, έτσι; Τώρα είμαστε λίγο πιο έτοιμοι να εξερευνήσουμε τα πάντα στον εικονικό κόσμο. Αυτό κάνουν αυτά τα δύο ζώδια φέτος. Μόλις φτάσουμε τον Δεκέμβριο του 2020, η θέση του Πλούτωνα δεν θα έχει μετακινηθεί πολύ γιατί θυμάστε ότι ο Πλούτωνας είναι πολύ αργός καθώς ταξιδεύει στα 12 σημάδια. Ωστόσο, ο πλανήτης Κρόνος θα έχει ήδη κινηθεί μέσα στον Αιγόκερω.

θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα έχουμε Χριστούγεννα φέτος. Ο κόσμος δεν τελειώνει! Δεν μιλώ για κάποια μεγάλη καταστροφή που θα καταστρέψει τον κόσμο.

Τον Δεκέμβριο του 2020 ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Μαντέψτε ποιος άλλος περιμένει τον Κρόνο εκεί; Ο Δίας! Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης – της καλής τύχης ΑΛΛΑ, ο Δίας δεν είναι χαρούμενος όταν συναντά τον Κρόνο. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της συστολής – της φυσικής πραγματικότητας. Λοιπόν, όπως ο Δίας θέλει να επεκταθεί, ο Κρόνος θέλει να περιορίσει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας πόλεμος ανάμεσα στην ελευθερία και τον ολοκληρωτισμό…. τώρα ξανασκεφτείτε τι συνέβη στον κόσμο μας.
Μπορούμε να δούμε ότι αυτή η ένταση θα αυξηθεί καθώς πλησιάζουμε τον Δεκέμβριο του 2020, διότι – στις 21 Δεκεμβρίου 2020 – ο Δίας και ο Κρόνος σχηματίζουν μια ακριβή συνοδο.

Λάβετε υπόψη ότι τα παγκόσμια γεγονότα δεν συμβαίνουν πάντα την ίδια ημέρα της συνάντησης. Μπορεί να συμβούν λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά. Ωστόσο, περίπου εκείνη την περίοδο – 21 Δεκεμβρίου 2020 – μπορεί να πούμε ότι θα δούμε ,θα ακούσουμε κάτι δραματικό , κάτι συγκλονιστικό . Ξεκινώντας τώρα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2021, θα δούμε κάτι σαν ενεργειακό τσουνάμι. Αυτό είναι ένα εκρηκτικό ενεργειακό μοτίβο που θα διαμορφώσει το συλλογικό μας πεπρωμένο για τις επόμενες δεκαετίες!

Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος πολέμου, ή το αποκορύφωμα αυτού του αγώνα μεταξύ ελευθερίας και ολοκληρωτισμού. Τέλος πάντων, με κατεύθυνση προς τις 21 Δεκεμβρίου 2020, μπορεί να δούμε ένα αποκορύφωμα αυτής της ενέργειας. Θυμηθείτε ότι ο Πλούτωνας είναι ακόμα εκεί. Ο Πλούτωνας εξακολουθεί να κάθεται εκεί δίνοντας ενέργεια σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Κρόνου και Δία, μεταξύ συστολής και επέκτασης, ελευθερίας και ολοκληρωτισμού. Λοιπόν, αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ενέργεια !!!.
Η σύνοδος Δία Κρόνου είναι επίσης γνωστός ως η Μεγάλη Σύνοδος που συμβαίνει κατά μέσο όρο κάθε 19 χρόνια. Σε όλη την ιστορία, έχει παρατηρηθεί στενά από αστρολόγους και έχει συνδεθεί με την άνοδο και την πτώση των δικαιωμάτων, των ηγετών και σημαντικών κοινωνικά ανθρώπων. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το βιβλικό «Αστέρι της Βηθλεέμ» ήταν η μεγάλη σύνοδος του 7 π.χ.
Σύμφωνα με τον αστρολόγο Daniel T. Ferrera, όταν συμβαίνει μια μεγάλη σύνοδος κατά τη διάρκεια ενός έτους εκλογών, ο πρόεδρος είναι πιθανό να πεθάνει . Αυτό ισχύει από το 1940, εκτός από τις δύο τελευταίες μεγάλες συνόδους. Ωστόσο, έγιναν απόπειρες δολοφονίας εναντίον και των δύο αυτών προέδρων.

Η σύνοδος στις 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και οι πτυχές της

Ο Δίας και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται στους 00 ° 29 ′ Υδροχόος στις 21 Δεκεμβρίου 2020.
Σταθερό αστέρι Altair στις 02 ° 03 ′.

Ο Υδροχόος βρίσκεται στον Aquila the Eagle.

Ο αστερισμός Aquila έχει παρόμοια επίδραση με αυτή του Άρη και του Δία (μεγάλη υπερηφάνεια, εξαιρετικά φιλελεύθερη, επιβλητική, κοσμοπολίτικη). Δίνει μεγάλη φαντασία, έντονα πάθη, αδικαιολόγητη υπέρ-θέληση, κυρίαρχο χαρακτήρα, επιρροή σε άλλους, διόραση, έντονο διεισδυτικό μυαλό και ικανότητα χημικής έρευνας. Το Aquila απεικονίζει αλλαγές στον καιρό. Στην κοσμική αστρολογία, κυβερνά τις ΗΠΑ, την εξερεύνηση του διαστήματος, τις βόμβες και τους πυραύλους.

Το σταθερό αστέρι Altair προσδίδει έναν τολμηρό, σίγουρο, γενναίο, ανυπόφορο, φιλόδοξο και φιλελεύθερο χαρακτήρα, μεγάλο και ξαφνικό αλλά εφήμερο πλούτο και μια θέση διοίκησης.
Δεμένο με ευεργετικά αστρικά σώματα, το Altair πιστώνεται με την αντοχή, το θάρρος και τη γενναιοδωρία. Το Altair είναι καλό για την προώθηση δικηγόρων και στρατιωτικών.

Δία Altair: Πραγματικός ή προσποιητός θρησκευτικός ζήλος, υποκρισία, προβλήματα μέσω νομικών και εκκλησιαστικών θεμάτων ,με συγγενείς, απογοήτευση από κληρονομιά

Σύνοδος Κρόνου Altair: Θλίψη και απογοήτευση, ψυχική διαταραχή που απαιτεί άσυλο ή νοσοκομειακή περίθαλψη και πιθανώς θάνατο εκεί, χωρισμός από την οικογένεια ή τους γονείς, κίνδυνος ατυχήματος που συνεπάγεται αδυναμία εργασίας ή δια βίου ταλαιπωρία.

Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα; … !!

ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ

Έχουμε 4 πυλώνες του πεπρωμένου μας:

  • Έτος γέννησης
  • Μήνας γέννησης
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Ώρα γέννησης

Έτσι κοιτάμε βασικά τους τέσσερις πυλώνες και επιπλέων τον πυλώνα του δεκαετούς κύκλου της ζωής μας και τον πυλώνα του έτους που διανύουμε .
Κάθε 10 χρόνια, το ενεργειακό πρότυπο της ζωής σας αλλάζει
Σύμφωνα με την Ασιατική αστρολογία υπάρχουν 60 μοναδικοί «πυλώνες»
Έτσι κάθε 60 χρόνια επιστρέφετε στον ίδιο πυλώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον μήνα γέννησης, την ημερομηνία γέννησης και την ώρα γέννησης. Οπότε κάθε 60 μήνες θα υπάρχει κάποιος που έχει τον ίδιο στυλοβάτη μήνα με εσάς. Και κάθε 60 ημέρες επιστρέφει ο ίδιος ο πυλώνας και ούτω καθεξής.

Στην κινεζική αστρολογία ο αριθμός 60 έχει σημασία.
Βλέπουμε έναν μεγάλο κύκλο τώρα, συλλογικά, την τελευταία φορά που βιώσαμε αυτό το έτος ήταν 60 χρόνια πριν, το 1960.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επιστρέψετε στην ιστορία και να δείτε τι συνέβη το 1960.
Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί πιστεύω ότι αυτή η ενέργεια αυξάνεται αργά και φτάνει στο αποκορύφωμά του τον Δεκέμβριο του 2020. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε αυτήν την ενέργεια μέχρι το Φεβρουάριο του 2021. Είναι ενδιαφέρον ότι η δυτική αστρολογία οδηγεί στις ίδιες ιδέες.Ανεξάρτητα από το είδος της αστρολογίας που μελετάτε ή εάν χρησιμοποιείτε μια διαφορετική μέθοδο για την ανάλυση αυτής της ενέργειας, φτάνετε στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
Να θυμάστε επίσης ότι, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με συντριπτική ενέργεια νερού, το νερό είναι επιζήμιο για τη φωτιά. Η φωτιά κυβερνά την καρδιά και το αίμα μας. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δείτε πολύ περισσότερες καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση και τέτοια προβλήματα. Επομένως, εάν έχετε άτομα γύρω σας που είναι επιρρεπή σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι προσέχουν. Πρέπει να λαμβάνουν φάρμακα!

Μπορεί τώρα να σκεφτείτε, «Πώς θα με επηρεάσει προσωπικά αυτή η ενέργεια;» Λοιπόν, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο αστρολογίας και να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, την ώρα γέννησής σας και να δημιουργήσετε ένα γράφημα γέννησης. Σε αυτό το γράφημα, μπορείτε να μάθετε πού επηρεάζουν τη ζωή σας ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανακαλύψετε σε ποιο οίκο συμβαίνει αυτό! Αυτός ο οίκος το σπίτι πρέπει να είναι το επίκεντρό σας κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2020.
Αυτό είναι το νόημα της αστρολογίας με αυτές τις δυνατές ενέργειες, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα έχουμε Χριστούγεννα φέτος. Ο κόσμος δεν τελειώνει! Δεν μιλώ για κάποια μεγάλη καταστροφή που θα καταστρέψει τον κόσμο. Αυτό που περνάμε αυτό το έτος ίσως είναι οδυνηρό, αλλά πιστέψτε με, μόλις το περάσει και αν πλοηγηθείτε σωστά σε αυτήν την ενέργεια ατομικά ,η ανταμοιβή είναι μεγάλη.

Θέλω να αρχίσετε να είστε προετοιμασμένοι για όλα αυτά. Ίσως να κοιτάξτε σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας που επηρεάζετε τώρα και αρχίστε να σκέφτεστε, τι μπορώ να αλλάξω; Πως ακριβώς θα με επηρεάσει;
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τι θα έρθει στη ζωή σας με αυτήν την σημαντική ενέργεια, μη διστάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί αφήνοντας φυσικά ημερομηνία και ώρα γέννησης, όπως και τοποθεσία γέννησης. Θα λάβετε στο mail σας τον αριθμό κατάθεσης, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης σας θα λάβετε την πλήρη πρόβλεψη που δείχνει που και πως σας επηρεάζει αυτό το σημαντικό αστρολογικό γεγονός, και πως πρέπει να αποφύγετε και να χειριστείτε αυτό το πραγματικά τεράστιο ενεργειακό τσουνάμι. Το κόστος είναι 20 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

One thought on “Η προειδοποίηση για το Αστρολογικό τσουνάμι της 21ης Δεκεμβρίου 2020!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: