ΤΟ 2021 ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΕΝΑ *ΚΟΣΜΗΜΑ ΨΥΧΗΣ*!! ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ 7 ΓΕΝΙΕΣ!!


Η Δημιουργία & Ενεργοποίηση των Αντικειμένων

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Εξαιρετικό σχέδιο και συμβολισμός από τον καλλιτέχνη στον οποίο ζητήσαμε την δημιουργία τους! Από έβενο με μαρκετερί από φίλντισι το σχέδιο απεικονίζει ανάλογα την θέση,προς τα επάνω το δέντρο της ζωής όρθιο δυνατό με πολλά κλαδιά,ενώ προς την κάτω πλευρά απεικονίζει τις ρίζες του δέντρου πολλές,γερές και δυνατές

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Εξαιρετικό σχέδιο και συμβολισμός από τον καλλιτέχνη στον οποίο ζητήσαμε την δημιουργία τους!Από έβενο με μαρκετερί από φίλντισι και πέτρα απο όστρακο σεντεφι πράσινου χρώματος! Το σχέδιο απεικονίζει ένα μάτι σε αυτό το χρώμα, της ανάπτυξης και της επούλωσης.Ανάπτυξη, ανανέωση, ζωή, αναγέννηση. Ελπίδα και δυναμη επιβίωσης μέσα από τις δυσκολίες της ζωής.
Μεταφυσικά, είναι γνωστές οι ιδιαίτερες ιδιότητες του πράσινου να αντλεί από το σύμπαν. Το πράσινο παρορμά για εφοδιασμό, χρήμα, τροφή, αγάπη, «για οτιδήποτε υπάρχει ανάγκη» και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία και εμφάνισή τους.
Το πράσινο σαν επουλωτικό χρώμα, διεγείρει την αναγέννησης των ιστών που έχουν προσβληθεί και αποκαθιστά τον κατάλληλο παλμικό τόνο για την έναρξη της φυσικής διαδικασίας επούλωσης στο σώμα,την ψυχή και τον νου, κατευνάζει και εξουδετερώνει τους νευρικούς κραδασμούς του νου.

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

 

 Εξαιρετικό σχέδιο και συμβολισμός από τον καλλιτέχνη στον οποίο ζητήσαμε την δημιουργία τους!Από έβενο με μαρκετερί από φίλντισι… Μήτρα η πηγή όλης της δημιουργίας και η προέλευση της ζωής, είναι ο ιερός χώρος ή η πηγή της δημιουργίας που κρύβεται μέσα μας, συμβολίζει τη θηλυκή πηγή όλης της δημιουργίας που γέννησε τα πάντα στο σύμπαν. Οι γυναίκες έχουν πολύ έντονη την ενέργεια αυτή και αν συνδεθούν μαζί της μπορούν να δημιουργήσουν και να »γεννήσουν»… να αναπτύξουν με ποικίλους τρόπους, οι άντρες έχουν και αυτοί προέλθει από μια μήτρα (γυναίκα) και λαμβάνουν τη ενέργεια αυτή έντονα από τις γυναίκες ενώνοντάς την με τη δική τους ενέργεια, την αρσενική ενέργεια στο σύμπαν. Η μήτρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα σε μια γυναίκα, έχει μια δική της συναισθηματική νοημοσύνη και αντιλαμβάνεται με το δικό της τρόπο την ενέργεια και τις δονήσεις που δεχόμαστε, είναι ένας δεύτερος εγκέφαλος που μπορεί και αισθάνεται, καταγράφει και αποθηκεύει επιθυμίες, δονήσεις που βιώνουμε, κάθε συναίσθημα ή ένταση καταγράφεται στη μήτρα. Η πηγή της ενέργειας αυτής βρίσκεται κάτω από τον αφαλό έως και το οστό της ήβης δημιουργώντας ένα τρίγωνο με τη μύτη προς τα κάτω που είναι και το σύμβολο του στοιχείου του νερού. Τα όργανα της γενετήσιας ορμής δηλαδή τα γεννητικά όργανα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην γενικότερη ισορροπία του ανθρώπου, γι’ αυτό μέσα από τις αρχαίες θρησκείες και παραδόσεις χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η σύνδεση του ανθρώπου με την μήτρα!

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

ΣΧΕΔΙΟ 1

Εξαιρετικό σχέδιο και συμβολισμός από τον καλλιτέχνη στον οποίο ζητήσαμε την δημιουργία τους! Από έβενο και τροπικό ξύλο ζεμπράνο!! Tο νερό, ένα χαρακτηριστικό του φυσικού κόσμου που αποτελεί το επίκεντρο του πνευματικού συμβολισμού και του θρησκευτικού τελετουργικού στις ανθρώπινες κοινότητες για χιλιάδες χρόνια. Με αξιοσημείωτη κανονικότητα στους ανθρώπινους πολιτισμούς, το νερό έχει χρησιμοποιηθεί για να μεταδώσει την ιερή αξία της ζωής. η πνευματική διάσταση του καθαρισμού, της προστασίας και της θεραπείας. και το βαθύ νόημα της λύτρωσης στην ανθρώπινη ζωή.Παρόλο που το νερό είναι μαλακό και αδύναμο, κινείται στο μονοπάτι με λιγότερη αντίσταση και μπορεί να πάει οπουδήποτε, δεδομένου χρόνου. Παίρνει τη μορφή με την οποία διατηρείται, αλλά έχει την ικανότητα να διαβρώσει συμπαγή πέτρα ή να μετακινήσει βουνά!Η γη είναι το συνειδητό μυαλό: τι μπορείς να δεις, τι ξέρεις, σε τι μπορείς να αντέξεις. Το νερό είναι το ασυνείδητο μυαλό: αυτό που δεν γνωρίζετε ή δεν καταλαβαίνετε αλλά μέσα από αυτό προσελκύετε τις επιθυμιές σας .

ΣΧΕΔΙΟ 2

Εξαιρετικό σχέδιο και συμβολισμός από τον καλλιτέχνη στον οποίο ζητήσαμε την δημιουργία τους! Από έβενο και φιλντισι με τεχνοτροπια μαρκετερι! Η αγγελική ενέργεια είναι ένα φως υψηλής συχνότητας που είναι μοναδικό για τους αγγέλους. Είναι η καταπληκτική δόνηση της αγγελικής σφαίρας. Η αγγελική ενέργεια ηρεμεί, θεραπεύει, καθαρίζει και αγαπά άνευ όρων.  Η ενέργεια των αγγέλων αυξάνει τη συνείδηση, ανοίγει θαυματουργές αντιλήψεις και ξυπνά την καρδιά.

Τα κομμάτια είναι πολύ περιορισμένα και δεν μπορούμε σαν ιστοσελίδα να υποσχεθούμε πως θα υπάρχουν τις άμεσες επόμενες ημέρες (Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους: είναι χειροποίητα και η διαδικασία ενεργοποίησης τους πρέπει να γίνεται με βάση κάθε άτομο που κάνει την παραγγελία του)

Εκτός των ιδιοτήτων που θα διαβάσετε στο αναλυτικό κείμενο που ακολουθεί,ο συμβολισμός σε αυτό το σχέδιο είναι ιδιαίτερα δυνατός!

Εκπέμπει ένα ενεργειακό φορτίο που αναγεννάτε αυτόματα. Και, μόλις ενεργοποιηθεί πλήρως, η ικανότητά του να αυξήσει την ισχύ του είναι σχεδόν απεριόριστη. Τα αρχαία κείμενα λένε, ότι μόλις ενεργοποιηθούν με αγνό και ηθικό πνευματικό τρόπο, χρειάζονται έως και 7 γενιές πριν επιστρέψουν στην αρχική φυσική τους (κατάσταση αδράνειας). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κύριο ενεργητικό χαρακτηριστικό του είναι η τριπλή ικανότητά του να απωθεί, να μετατρέπει και να εξαλείφει τις αρνητικές ενέργειες. Βοηθά στην επούλωση και τον μετασχηματισμό των αρνητικών σας κάρμα, αλλά και κάθε είδους ανθρώπινες αρνητικές παρεμβολές προς εσάς. και αποτρέπει τις αρνητικές ενέργειες, οι οποίες προέρχονται έξω από εσάς. Το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει όταν κάποιος άλλος αγγίζει το κόσμημα της ψυχής σας είναι ότι παίρνει μέρος της θετικής, θεραπευτικής του ενέργειας. Εάν ένα «αρνητικό» άτομο το αγγίξει, μπορεί να νιώσει κάποια δυσφορία, ακόμη και να γίνει ασταθές,

Υπάρχει ένα εσωτερικό απόρρητο για τη δημιουργία αληθινού κοσμήματος ψυχής και η φύση παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία. Όλα στη Φύση έχουν τη δική τους δύναμη. Όμως, απαιτείται μια τεχνική για να ενεργοποιηθεί και να εκφραστεί αυτή η ισχύς. Χωρίς την κατάλληλη τεχνική, η δύναμη παραμένει αδρανής ή απλά δυναμική.

Οποιαδήποτε τεχνική περιλαμβάνει μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Πάρτε τη δημιουργία ενός διαμαντιού. Χιλιάδες χρόνια πίεσης σε ένα κομμάτι άνθρακα αποτελούν το πρώτο βήμα της διαδικασίας. Αλλά, μόλις βρεθεί ένα ακατέργαστο διαμάντι, πρέπει να καθαριστεί, να κοπεί και να γυαλιστεί για να αναδείξει την πλήρη λάμψη και την αξία του.

Η δύναμη ενός διαμαντιού έγκειται στη λάμψη του και στην ικανότητά του να προσελκύει, να τραβά την προσοχή μας και να μας ανυψώνει. Αυτά είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά των φυσικών αντικειμένων. Είναι μαγνητικά και λαμπερά, ελκυστικά και εμπνευσμένα. Το ίδιο ισχύει και για τα Κοσμήματα Ψυχής είναι τα διαμάντια της πνευματικότητας.

«Η υψηλότερη σοφία θα σε αναζητήσει από μόνη της.»

 «Η δύναμη (δονητικός συντονισμός) αναζητά την ψυχή για την οποία δημιουργήθηκε, ενδιαφερόμενη μόνο για την πανέμορφη ένωση και την αναζωογόνηση της ψυχής». Η τέλεια ένωση της δύναμης ενός Κοσμήματος Ψυχής  και της ατομικής ψυχής για την οποία δημιουργήθηκε μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο όταν το αντικείμενο έχει πλήρως ενδυναμωθεί και ενεργοποιηθεί. Τότε, θα σε αναζητήσει, θα σε τραβήξει σε αυτό και θα σε αγκαλιάσει με την ειρήνη, τη δύναμη και την προστασία του.

Ποιοι είναι οι μηχανισμοί ενός φυσικού αντικειμένου που εκφράζουν την υπερφυσική ή «θεϊκή» δύναμη;

Η διαδικασία ξεκινά με μια ψυχή, η οποία έχει τη δύναμη να εκφράζει τη δική της απεριόριστη ενέργεια στον φυσικό κόσμο. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες πνευματικές τεχνικές, αυτή η ψυχική δύναμη , διοχετεύεται απευθείας στο αντικείμενο. Χρειάζεται για να ενεργοποιήσει πλήρως την εγγενής δύναμη του στη Φύση.

Οι καλές προθέσεις και οι θρησκευτικές προσευχές ή οι ήχοι είναι αρκετά για να ενεργοποιήσουν πλήρως τη θεϊκή δύναμη στη Φύση. Αλλά δεν είναι αρκετά. Ο καθένας μπορεί να έχει καλές προθέσεις. Και, υπάρχουν διαθέσιμα βιβλία προσευχών για οποιονδήποτε που θα μπορούσε απλοϊκά να τα χρησιμοποιήσει. Αλλά, εάν η ψυχική δύναμη κάποιου που βρίσκεται στο ανώτατο πεδίο πνευματικότητας την πνευματικότητα , δεν θα είναι ούτε επαρκής η ενεργοποίηση, ούτε επομένως θα προκύψουν  τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως και η δύναμη που είναι εγγενής στη Φύση βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας ικανότητα της ενεργοποίησης, για να εκφραστεί πλήρως και να μπορεί να φτάσει σε τέτοια δύναμη έκφρασης όπου  η θεϊκή ικανότητα να αποδίδει αυθόρμητα τις επιθυμίες ώστε να γίνονται μια ζωντανή πραγματικότητα χρειάζεται ένα πνευματικά δυνατό νου. 

Μόλις ένα αντικείμενο έχει ενισχυθεί από τον ανώτερο πνευματικό νου, ξεκινά η διαδικασία ενεργοποίησης. Ακριβώς όπως ένας σπόρος μήλου μεγαλώνει σε ένα δέντρο μηλιάς, το οποίο τελικά φέρει μήλα, όχι πορτοκάλια ή μπανάνες, η διαδικασία ενεργοποίησης είναι επίσης συγκεκριμένη και προχωρά βήμα προς βήμα έως ότου φέρει τους πλήρως ωριμασμένους τους καρπούς της. Εδώ είναι όπου η διαδικασία γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να εκφράζει τον μελλοντικό του κάτοχο αποκλειστικά!

Οι μεγάλοι σοφοί της αρχαίας Ινδίας τόνιζαν την αξία αυτής της ιδιαιτερότητας, η οποία ισχύει για κάθε πτυχή της πνευματικότητας.

Το τελικό στάδιο της διαδικασίας ενεργοποίησης περιλαμβάνει εσάς.

Η ζωή ζει μέσα από σχέσεις. Όλοι ζούμε σε σχέση με το περιβάλλον μας, μεταξύ μας, με τον Εαυτό μας, και με το Θείο. Κάθε σχέση κινείται σε 5 στάδια: εισαγωγή, εξοικείωση, εναρμόνιση,οικειότητα, ένωση. Όσο αφορά τη σχέση μας με κοσμήματα ψυχής, όσο περισσότερο τα φοράμε ή τα χρησιμοποιούμε, τόσο πιο γρήγορα προχωράμε προς τη θεϊκή ένωση. Τα κοσμήματα ψυχής φέρνουν την ενέργειά σας σε αρμονία με αυτό.

Αυτός είναι ο σκοπός του: να σας θεραπεύσει, να σας προστατεύσει και να βελτιώσετε την προσωπική σας εμπειρία στην πορεία της ψυχής σας προς την πλήρη έκφρασή της σε αυτήν τη ζωή.

Ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές.

Το Κόσμημα  Ψυχής είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Για τους βασιλείς, καθώς και για τους πνευματικούς δασκάλους στην αρχαιότητα το Κόσμημα Ψυχής ήταν ένα σημαντικό κειμήλιο, το οποίο πέρναγε από γενιά σε γενιά. Η ενεργειακη δύναμη του Κόσμηματος Ψυχής που θα απολαύσετε να φοράτε στην καθημερινή σας ζωή, διαρκεί έως 7 γενιές. Αξίζει πραγματικά να το φροντίσετε. 

Η νύχτα είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Όταν κοιμόμαστε, οι ψυχές μας είναι ξύπνιες και πολύ δεκτικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προτείνουμε επίσης να κοιμάστε με τo κόσμημα – ψυχής σας. Δεν χρειάζεται να το φοράτε στο κρεβάτι. Αντ ‘αυτού, τοποθετήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας σε μια υφασμάτινη σακούλα. Όταν το σώμα σας κοιμάται, είναι ο ευκολότερος χρόνος για να θεραπεύσετε και να λάβετε θεϊκή μετάδοση ενέργειας. Ακολουθεί μια επιπλέον συμβουλή: λίγο πριν κοιμηθείτε, προσευχηθείτε ή ανοίξτε την καρδιά σας στο σύμπαν .Θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όπως γνωρίζετε, σας συνιστούμε να φοράτε το Κόσμημα Ψυχής σας απευθείας στο δέρμα σας, όσο το δυνατόν περισσότερο. Η άμεση επαφή ενισχύει τη μετάδοση της πνευματικής του ενέργειας του Κοσμήματος Ψυχής. Μια άλλη φυσική ενέργεια είναι αυτή της αίσθησης σκοτεινιάσματος του Κοσμήματος Ψυχής καθώς η επαφή με το δέρμα σας αυξάνει τις συντονισμένες δονήσεις επηρεάζοντας το, αυτή η αίσθηση λοιπόν  είναι ένα σημάδι της εμβάθυνσης της σύνδεσής σας. Είναι επίσης μια ένδειξη της ενίσχυσης της έμφυτης δύναμης της προστασίας τους.Είναι λοιπόν σίγουρα ένα όμορφο σημάδι!!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος με τον οποίο το Κόσμημα Ψυχής σας μπορεί να χάσει την πνευματική του ενέργεια: αν αγγίζει το έδαφος. Εάν το τοποθετήσετε στο έδαφος ή πέσει στο έδαφος. «Αποφορτίζει» στη Γη. Όπως η ίδια η Γη, η θεϊκή ενέργεια αυτού του πλανήτη, είναι ένας τεράστιος μαγνήτης. Το μαγνητικό της τράβηγμα θα δεχτεί ευχαρίστως τη θετική φόρτιση από το Κόσμημα Ψυχής

Μπορείτε να το αποτρέψετε χρησιμοποιώντας ένα buffer, οτιδήποτε έρχεται μεταξύ του Κοσμήματος Ψυχής και του εδάφους. Για παράδειγμα, στο σπίτι σας, εάν το Κοσμήματα Ψυχής σας πέσει στο χαλί ή στο χαλί, δεν είναι πρόβλημα. Ένα πέτρινο, πλακάκι ή ξύλινο δάπεδο είναι ένα πρόβλημα

ΦΥΛΑΞΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΟ, ΣΤΕΓΝΟ ΜΕΡΟΣ

Κάθε κομμάτι του Κοσμήματος Ψυχής είναι κατασκευασμένο από υλικά και αντικείμενα που βρίσκονται στη φύση (ξύλο και όστρακο). Μερικά από αυτά, μπορούν να επηρεαστούν δυσμενώς από υγρά και υγρασία. Η αποθήκευση του Κοσμήματος Ψυχής σας σε ασφαλές και στεγνό μέρος όταν δεν το φοράτε

Επειδή το Κοσμήματα Ψυχής διαθέτει τεράστιες πνευματικές ιδιότητες,, σας προτείνουμε να τα αντιμετωπίζετε ως Πνευματικά Αντικείμενα Δύναμης. Για παράδειγμα, όταν δεν τα φοράτε, τοποθετήστε τα σε έναν καθορισμένο ‘’χώρο’’ που εσείς θα επιλέξετε. Εάν έχετε άλλα αγαπημένα ,σημαντικά για εσάς αντικείμενα,μπορείτε να τα διακοσμήσετε με το Κοσμήματα Ψυχής σας, το οποίο θα προσθέσει μεγαλύτερη θεραπευτική ενέργεια σε αυτά. Τα λουλούδια, το θυμίαμα, τα αναμμένα κεριά ή οι μικρές λάμπες λαδιού, προσθέτουν επίσης ένα αρμονικό ενεργητικό άρωμα στον χώρο σας. Για αυτούς τους λόγους, είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε το χώρο αυτό καθαρό.

Σε μια διαφορετική εκδοχή μπορείτε να αποθηκεύσετε το Κόσμημα Ψυχής σας σε μια μαλακή θήκη ή καθαρό, διπλωμένο πανί – για να το διατηρήσετε προστατευμένο. Το μετάξι είναι ιδανικό, αλλά κάθε μαλακή, φυσική ίνα κάνει. Φροντίστε να το φυλάξετε σε ασφαλές και ξηρό μέρος. Η παρατεταμένη αποθήκευση, ειδικά σε υγρά / υγρά, σκοτεινά, βρώμικα μέρη μπορούν να το επηρεάσουν δυσμενώς, καθώς τέτοια μέρη είναι φυσικοί χώροι αναπαραγωγής αρνητικής ενέργειας. Το να φοράτε τα κοσμήματα ψυχής σας τακτικά – σε καθημερινή βάση, όσο το δυνατόν περισσότερο – θα σας βοηθήσει να  αποτρέψετε όλα τα παραπάνω . Επιπλέον, όσο περισσότερο φοράτε τα Κοσμήματα Ψυχής σας, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα ενεργητικά οφέλη που θα λάβετε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Απαλά με καθαρό νερό όταν είναι απαραίτητο. Στην συνέχεια  τοποθετήστε το σε ένα πανί και ταμπονάρετε απαλά για να απορροφηθεί η περίσσεια νερού.
Μετά από αυτό, αφήστε το να στεγνώσει σε φυσικό.
Πριν το φορέσετε ξανά,
σκουπίστε το με ένα στεγνό καθαρό πανί και είναι έτοιμο να σας προφέρει τα δώρα του!

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

One thought on “ΤΟ 2021 ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΕΝΑ *ΚΟΣΜΗΜΑ ΨΥΧΗΣ*!! ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ 7 ΓΕΝΙΕΣ!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: