Τι είναι και σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμη η μέθοδος TOSL

Πως μπορώ να αλλάξω εγώ το παρόν και το μέλλον μου;;

Η TOSL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε: καταπολέμηση φοβικών συναισθημάτων, καταθλιπτική ψυχολογία, αυτοβελτίωση, απώλεια βάρους, επανασυνδέσεις, καθαρισμό αρνητικής ενέργειας (χώρου ή ατόμου),πραγματοποίηση στόχων, πιο γρήγορη εξέλιξη καταστάσεων με θετική κατάληξη και μια πλειάδα περιπτώσεων που αφορούν την εξέλιξη και την καλυτέρευση της ζωής του ατόμου. Βασική προϋπόθεση τα κίνητρα να είναι ηθικά και να μην έχουν σκοπό να επιβαρύνουν αρνητικά την ενέργεια ενός άλλου ατόμου, σε κάθε τέτοια περίπτωση η μέθοδος απλά δεν λειτουργεί επιβαρύνοντας ταυτόχρονα με αρνητικό πρόσημο την ενέργεια του ατόμου που θα την εφαρμόσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Η αίσθηση ότι προερχόμαστε από κάτι Θεϊκό ,πολύ πιο δυνατό από εμάς, δεν σας κάνει να να αισθάνεστε ότι έχετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες… ότι υπαρχουν πραγματικά άπειρες δυνατότητες για να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Υπάρχουν! Είναι εκεί για εσάς – μέσα σας. Ποιος είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι και δεν ξέρουν γιατί. Είναι δυσαρεστημένοι όχι επειδή δεν παίρνουν αυτό που θέλουν σε αυτόν τον κόσμο, είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν μπορούν να θυμηθούν από πού προέρχονται … ποιοι είναι πραγματικά και τι είναι σε θέση να κάνουν. Είναι δυσαρεστημένοι γιατί ήρθαν από ένα Θεϊκό μονοπάτι και ναι, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο ‘’μέρος’’ από αυτό που ζουν τώρα. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε λοιπόν είναι να θυμάστε πού ήσασταν. Τότε θα είστε «εκεί» έμμεσα γιατί άλλωστε ουσιαστικά δεν έχετε φύγει ποτέ. 

Στον κόσμο της πρακτικής του TOSL δεν χρησιμοποιούμαι σύμβολα γιατί η ίδια η ψυχή και το μυαλό σας είναι θεϊκές εμπνεύσεις και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε! Είναι ένα είδος αναπαράστασης της ενέργειας του TOSL – ένα στιγμιότυπο της ενέργειας. Μια πνευματική τεχνική βασισμένη στην ενέργεια του ασυνειδήτου και την δυναμική την οποία κρύβει.

Πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δική σας ενέργεια για να κατορθώσετε να επιτύχετε αυτό που θέλετε;

Το The other side of spirit-life (TOSL) μπορεί να σας μεταδώσει αυτή την δύναμη και αυτός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της δημιουργίας του! Η μεταμόρφωση της ζωής σας από εσάς τους ίδιους!

Εγώ απλά σας δίνω τα βήματα για να φτάσετε στο στόχο σας! Αν όμως εσείς δεν είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε αυτό που θέλετε ,αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό που επιθυμείτε δεν είναι το σωστό τότε θα ήταν σοφότερο να μην προχωρήσετε σε μια άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας ψυχικής! Επενδύστε μόνο σε αυτό που πραγματικά θέλετε και αποζητάτε ,σε αυτό που θα σας κάνει να νοιώθετε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι!!

Συμφώνα με την μέθοδο θα πρέπει η επιθυμία σας να είναι προκαθορισμένη και δεν πρέπει να περιπλέκει συναισθηματικούς και υλικούς στόχους ,παρά μόνο έναν από τους δυο αυτούς τομείς.

Για κάθε στόχο υπάρχει διαφορετική τεχνική καθοδήγησης και τόσο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε (τα οποία σε όλες τις περιπτώσεις δεν ζητούν τίποτα άλλο από τις αγνές σας προθέσεις και την από καρδιάς δυνατή επιθυμία σας για να επιτύχετε αυτό που θέλετε) όσο και η τεχνική που θα σας δοθεί διαφέρουν ανάλογα με το τομέα  που επιθυμείτε να εστιάσει η εκδήλωση της ενέργειας σας!

Μια θεϊκή δόνηση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αναπτύξετε το αντίκτυπο του ασυνειδήτου στο περιβάλλον σας!

Καθώς προχωράτε στα σκαμπανεβάσματα των ενεργειακών αλλαγών, πρέπει να θυμάστε ότι το σύμπαν μας αγαπά και όλα όσα κάνουμε και συμφωνούν με την σοφία του είναι ακριβώς εδώ για να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε τη ζωή των ονείρων μας με τον καλύτερο τρόπο που ταιριάζει σε μας!


Δεν θα υπάρχουν περισσότερες εξηγήσεις αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.
Αντ ‘αυτού, θα σας έχουν δοθεί οι ακριβείς εργασίες που πρέπει να κάνετε.
Σας δίνεται ένα σχέδιο με σαφείς οδηγίες για εφαρμογή.
Σας δίνω μια ισχυρή φόρμουλα για να αλλάξετε τη ζωή σας!

 Εμπιστευτείτε αυτό το σύμπαν… είναι ένα καλό μέρος!!

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Είστε έτοιμοι να επιλέξετε μια ζωή που θα σας κάνει χαρούμενους;

The other side of spirit-life (TOSL) είναι μια πνευματιστική τεχνική που συνδυάζει επιλεγμένα και προσεκτικά αξιολογημένα στοιχεία μεθόδων της Ασιατικής κουλτούρας προσαρμοσμένα επάνω στις διαισθητικές και πνευματικές ικανότητες της Αθηναΐς Πέτρου. Η ίδια είναι δημιουργός της τεχνικής η οποία έχει προφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε πελάτισσές της και για αυτό ελπίζει και εύχεται να βοηθήσει και εσάς!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Κα Αθηναΐς Πέτρου

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: