Πως να καταφέρω να επιτύχω αυτό που θέλω στη ζωή μου το συντομότερο δυνατόν;Αφήστε το παλιό..αγκαλιάστε το νέο!

Πως μπορώ να αλλάξω ‘’εγώ’’ το παρόν και το μέλλον μου;;

Η αίσθηση ότι προερχόμαστε από κάτι Θεϊκό ,πολύ πιο δυνατό από εμάς, δεν σας κάνει να να αισθάνεστε ότι έχετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες… ότι υπαρχουν πραγματικά άπειρες δυνατότητες για να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Υπάρχουν! Είναι εκεί για εσάς – μέσα σας. Ποιος είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι και δεν ξέρουν γιατί. Είναι δυσαρεστημένοι όχι επειδή δεν παίρνουν αυτό που θέλουν σε αυτόν τον κόσμο, είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν μπορούν να θυμηθούν από πού προέρχονται … ποιοι είναι πραγματικά και τι είναι σε θέση να κάνουν. Είναι δυσαρεστημένοι γιατί ήρθαν από ένα Θεϊκό μονοπάτι και ναι, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο ‘’μέρος’’ από αυτό που ζουν τώρα. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε λοιπόν είναι να θυμάστε πού ήσασταν. Τότε θα είστε «εκεί» έμμεσα γιατί άλλωστε ουσιαστικά δεν έχετε φύγει ποτέ. 

Στον κόσμο της πρακτικής του TOSL δεν χρησιμοποιούμαι σύμβολα γιατί η ίδια η ψυχή και το μυαλό σας είναι θεϊκές εμπνεύσεις και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε! Είναι ένα είδος αναπαράστασης της ενέργειας του TOSL – ένα στιγμιότυπο της ενέργειας. Μια πνευματική τεχνική βασισμένη στην ενέργεια του ασυνειδήτου και την δυναμική την οποία κρύβει.

Πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δική σας ενέργεια για να κατορθώσετε να επιτύχετε αυτό που θέλετε;

Το The other side of spirit-life (TOSL) μπορεί να σας μεταδώσει αυτή την δύναμη και αυτός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της δημιουργίας του! Η μεταμόρφωση της ζωής σας από εσάς τους ίδιους! Εγώ απλά σας δίνω τα βήματα για να φτάσετε στο στόχο σας! Αν όμως εσείς δεν είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε αυτό που θέλετε ,αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό που επιθυμείτε δεν είναι το σωστό τότε θα ήταν σοφότερο να μην προχωρήσετε σε μια άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας ψυχικής! Επενδύστε μόνο σε αυτό που πραγματικά θέλετε και αποζητάτε ,σε αυτό που θα σας κάνει να νοιώθετε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι!!

Συμφώνα με την μέθοδο θα πρέπει η επιθυμία σας να είναι προκαθορισμένη και δεν πρέπει να περιπλέκει συναισθηματικούς και υλικούς στόχους ,παρά μόνο έναν από τους δυο αυτούς τομείς.

Για κάθε στόχο υπάρχει διαφορετική τεχνική καθοδήγησης και τόσο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε (τα οποία σε όλες τις περιπτώσεις δεν ζητούν τίποτα άλλο από τις αγνές σας προθέσεις και την από καρδιάς δυνατή επιθυμία σας για να επιτύχετε αυτό που θέλετε) όσο και η τεχνική που θα σας δοθεί διαφέρουν ανάλογα με το τομέα  που επιθυμείτε να εστιάσει η εκδήλωση της ενέργειας σας!

Μια θεϊκή δόνηση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αναπτύξετε το αντίκτυπο του ασυνειδήτου στο περιβάλλον σας!

Καθώς προχωράτε στα σκαμπανεβάσματα των ενεργειακών αλλαγών, πρέπει να θυμάστε ότι το σύμπαν μας αγαπά και όλα όσα κάνουμε και συμφωνούν με την σοφία του είναι ακριβώς εδώ για να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε τη ζωή των ονείρων μας με τον καλύτερο τρόπο που ταιριάζει σε μας!


Δεν θα υπάρχουν περισσότερες εξηγήσεις αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.
Αντ ‘αυτού, θα σας έχουν δοθεί οι ακριβείς εργασίες που πρέπει να κάνετε.
Σας δίνεται ένα σχέδιο με σαφείς οδηγίες για εφαρμογή.
Σας δίνω μια ισχυρή φόρμουλα για να αλλάξετε τη ζωή σας!

 Εμπιστευτείτε αυτό το σύμπαν… είναι ένα καλό μέρος!!

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Είστε έτοιμοι να επιλέξετε μια ζωή που θα σας κάνει χαρούμενους;

 Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

  • – Οδηγίες της τεχνικής σε γραπτή  μορφή (επιλέγετε την μορφή αποστολής α)word β)απλό κείμενο στο e mail,στο messenger ή το viber σας και σε βίντεο
  • – Αποκλειστικοί διαλογισμοί «Επιλογής» για τον τομέα που σας ενδιαφέρει που θα ξεκαθαρίσουν τους περιορισμούς και τις δυσκολίες σας και θα σας φέρουν στο ενεργειακό μέρος που επιθυμείτε
  • – Αποκλειστικός καθαρισμός συνειδητού  35 λεπτών που θα σας βοηθήσει να αναπρογραμματίσετε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας σχετικά με την αρνητικότητα προς την επιτυχία του αποτελέσματος σας  
  • – Βίντεο με συνδυασμό τεχνικής TOSL και EFT για να απαγκιστρωθείτε από την αρνητική ενέργεια του παρελθόντος και να δημιουργήσετε ψυχικό και πνευματικό χώρο ο οποίος θα μπορεί να ‘’φιλοξενήσει’’ την νέα ,καθαρή ενέργεια ώστε να φέρετε κοντά σας αυτό που επιθυμείτε με ειλικρινείς προοπτικές !!
  • Ειδικό μπόνους 1: 30 λεπτό  προσαρμοσμένη συνεδρία- βίντεο με δόνηση TOSL από την Αθηναΐς

    • Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πλαίσιο για να μας πείτε ποια είναι η επιθυμία σας με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους στόχους σας και τι πιστεύετε ότι σας κρατά πίσω
    • Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα

The other side of spirit-life (TOSL) είναι μια πνευματιστική τεχνική που συνδυάζει επιλεγμένα και προσεκτικά αξιολογημένα στοιχεία μεθόδων της Ασιατικής κουλτούρας προσαρμοσμένα επάνω στις διαισθητικές και πνευματικές ικανότητες της Αθηναΐς Πέτρου. Η ίδια είναι δημιουργός της τεχνικής η οποία έχει προφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε πελάτισσές της και για αυτό ελπίζει και εύχεται να βοηθήσει και εσάς!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε παρακάτω – Αποποιήσεις ευθυνών

** Λάβετε υπόψη ότι το υλικό που προσφέρεται εδώ δεν προορίζεται για θεραπεία, ή πρόληψη ψυχικών ή σωματικών ασθενειών. Αυτό είναι αυστηρά για σκοπούς πνευματικούς, θεωρίας και ψυχαγωγίας. Εάν πάσχετε από ψυχική ή σωματική ασθένεια, ζητήστε βοήθεια από έναν τοπικό πάροχο. Ενώ τα αποτελέσματα πρέπει να είναι αισθητά μετά από 21 ημέρες, λάβετε υπόψη ότι κάθε άτομο ξεκινά από ένα διαφορετικό σημείο εκκίνησης. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα δεν μπορούν να προσδιορίσουν ένα εγγυημένο χρονικό πλαίσιο. **

Αυτά είναι τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν! Όπως δηλώνεται από το νόμο, δεν μπορούμε και δεν παρέχουμε εγγυήσεις για τη δική σας ικανότητα να έχετε αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που σας δίνονται. Δεν σας γνωρίζουμε και, επιπλέον, τα αποτελέσματά σας στη ζωή σας εξαρτώνται από εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω δίνοντας τις καλύτερες τεχνικές μου για να κατορθώσετε να αποκτήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε ενεργοποιώντας την ενέργεια που κρύβει το ασυνείδητο σας. Ωστόσο, τίποτα σε αυτήν τη σελίδα ή σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους ή το email μου δεν αποτελεί υπόσχεση ή εγγύηση.Επίσης οι τεχνικές αυτές δεν εμπεριέχουν στοιχεία που αφορούν σε μαγεία και ότι σχετίζεται με αυτή!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: