Τα ζώδια την Παρασκευή 13/11 (προβλέψεις)

Την Παρασκευή θα πρέπει να προσαρμόσετε τις δικές σας φιλοδοξίες στις επιθυμίες και τις δυνατότητες των ανθρώπων γύρω σας. Η δύναμή σας θα είναι να αισθάνεστε όχι μόνο τις δικές σας δυνατότητες, αλλά και τις δυνατότητες των ανθρώπων που θέλετε να βασιστείτε εκείνη την ημέρα. Μπορεί να υπάρχει μια ακινητοποίηση στη δουλειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας ή μπορεί να μην έχετε την επιθυμία να είστε ενεργοί. Ωστόσο, ορισμένες νέες εργασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν σήμερα. Στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε την αντίθεση ή τον εγωισμό. Ίσως χρειαστεί να υπακούσετε στη βούληση ενός συζύγου ή άλλου συγγενή κάτι που μπορεί να σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε. Σήμερα, να είστε γενναιόδωροι στα παιδιά σας, αλλά με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θέλετε να μάθουν ή να αναπτύξουν. Μην επιβάλλετε τη δική σας βούληση, αλλά ακολουθήστε τις επιθυμίες τους: τι θέλουν να μάθουν, τι τους ενδιαφέρει, για το οποίο έχουν ταλέντο. Οι ανδρες Αιγοκεροι, Ταύροι ή Παρθένοι πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το ψέμα ή την εξαπάτηση, από πονηρούς ανθρώπους και απατεώνες. Σήμερα μπορείτε να αναμένεται  σημαντικές ειδήσεις ή μια επιστολή, την οποία θα λάβετε την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε ρίσκα που σχετίζονται με χρήματα!

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε συνομιλίες με συγγενείς με τους οποίους θα συζητήσετε εκδηλώσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική ή κοινωνική τους ζωή. Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που θα θυμάστε αυτή τη μέρα θα σχετίζεται με νέα.Θα έχετε λόγο να χαρείτε προσωπικά. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για αγάπη και συναισθηματικές ή οικογενειακές καταστάσεις. Τα ταξίδια θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη, ειδικά εάν συνεπάγονται  επίσκεψη και διαμονή στο σπίτι των συγγενών.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα μην αγνοείτε τη βοήθεια ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από κοντά ή μακριά. Να θυμάστε ότι η Παρασκευή θα είναι μια σημαντική μέρα για να επικοινωνήσετε, ανεξάρτητα από την απόσταση μεταξύ σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για εσάς ή να μάθετε πράγματα που θα είναι σημαντικά για τα μελλοντικά σας σχέδια και ενέργειες. Σήμερα θα αναλάβετε σημαντικές εργασίες για την προσωπική σας ιδιοκτησία. Οι γυναίκες άνω της μέσης ηλικίας θα αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε χόμπι ή ερωτικές εμπειρίες.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από τα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε ανησυχίες για μια γυναίκα που θα έχει προβλήματα υγείας ή οικογένειας. Μια τεταμένη κατάσταση θα προκαλέσει ανεπιθύμητες ρήξεις ή συγκρούσεις. Η Παρασκευή δεν δείχνει ειδικά οικονομικά γεγονότα. Συνολικά, αυτή η ημέρα θα έχει ευεργετική επίδραση στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και δεσμεύσεις. Οι δαπάνες που σχετίζονται με αγορές που είναι σημαντικές για εσάς ή την οικογένειά σας είναι πιθανές.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή τα συμβάντα από εσάς θα εξελιχτούν γρήγορα και θα απαιτηθούν επαρκείς αντιδράσεις από εσάς. Σήμερα, όλα θα σας δοθούν με μεγαλύτερη ευκολία και θα είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ένταση. Πολλοί θα εκπλαγούν από το μικρό εισόδημα στον προσωπικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό. Η Παρασκευή προφητεύει ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα αγαπημένο άτομο  που να αφορά το μέλλον του ή ένα άτομο που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα ή για κάποιους μια ‘’επίσκεψη’’ σε ένα μέρος που σχετίζεται με ένα άτομο το οποίο δεν ζει πια. Σήμερα, μην πιέζετε την τύχη σας με επιθυμίες που είναι εκτός από  την πραγματικότητα στην οποία ζείτε.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: