Πρόβλεψη εκλογών ΗΠΑ 2020

Αστρολογία εκλογών ΗΠΑ 2020

Οι φάσεις της σελήνης μέχρι τις 3 Νοεμβρίου δίνουν μια ένδειξη του γενικού περιβάλλοντος. Οι φάσεις της προεκλογικής Σελήνης διαρκούν έως τις 15 Νοεμβρίου.

Η νέα Σελήνη στις 16ης Οκτωβρίου ήταν απέναντι από τον Άρη ,Κρόνο και Πλούτωνα. Έτσι προκαλεί θυμό, παρορμητικότητα, εχθρότητα, καθυστερήσεις, ένταση, εξτρεμισμό και μια αδίστακτη αναζήτηση εξουσίας.

Τις δύο ημέρες μετά τη νέα σελήνη, υπήρξε ένα κύμα αστικών αναταραχών σε όλο τον κόσμο.

Η πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου βρίσκεται πολύ κοντά στον Ουρανό και επίσης ένα βίαιο σταθερό αστέρι. Είναι ακόμη πιο ενδεικτικό της ξαφνικής αλλαγής, της αναταραχής, της βίας και της εξέγερσης από το προηγούμενη νέα Σελήνη

Και οι δύο προεκλογικές φάσεις της σελήνης που λειτουργούν σε συνδυασμό δημιουργούν ένα εξαιρετικά ασταθές σκηνικό στις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ. Ο θυμός και η απογοήτευση μετατρέπονται σε εξέγερση, και στις δύο πλευρές του πολιτικού φράχτη. Αλλά το κύριο θέμα είναι αυτό της αλλαγής.

Η σύνοδος Δία, Πλούτωνας, θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους πιο φιλοσοφικούς, ηθικούς, γενναιόδωρους και κοινωνικούς. Και αυτό θα μπορούσε να επιφέρει έναν θετικό μετασχηματισμό που επηρεάζει τις μάζες.

Ωστόσο, αυτή η σύνοδος μπορεί  να ενισχύσει και να εντείνει την αρνητική ενέργεια. Και η σύζευξη είναι κοντά στον Κρόνο που είναι σε τετράγωνο με τον Ερμής. Εμπλουτισμένη από αρνητική σκέψη, η σύνοδος Δία,Πλούτωνας, μπορεί να παράγει εγωισμό, απληστία, ζήλια, αυτοδικία, αδίστακτες πράξεις, φανατισμό, εξτρεμισμό και εκδίκηση.

Ο Ερμής σε στάση στις 3 Νοεμβρίου φέρνει τις δυνατότητες διακοπής της επικοινωνίας και της τεχνολογίας, παραπληροφόρηση, ψευδείς ειδήσεις, διαφωνίες και καθυστερήσεις ταξιδιού. Οι επιστολικές ψήφοι μπορεί να χαθούν και οι επανάληψη στις καταμετρήσεις είναι πολύ πιθανές.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο παραμένει σε σφαίρα ενός βαθμού από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου. Αυτό αυξάνει σημαντικά την  επιρροή προς την αναστάτωση.

Ο Ερμής στάσιμος για να ορθοδρομήσει σε τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί στενομυαλιά, απαισιοδοξία και έντονα κριτικό τρόπο σκέψης. Οι λέξεις γίνονται δυσάρεστες, προσβλητικές και υποτιμητικές.

Ατελείωτα επιχειρήματα, ψέματα, σκάνδαλα και συκοφαντίες και εκλογικές απάτες, είναι πιθανό να θέσουν σε αμφισβήτηση το εκλογικό αποτέλεσμα. Η καταμέτρηση των ψήφων και η ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ενδέχεται να καθυστερήσει από δικαστικές υποθέσεις.

Και οι δύο έχουν καλές πτυχές από τις προηγούμενες εκλείψεις..Δείχνουν δύναμη και επιτυχία.

Και οι δύο έχουν καλές μετακινήσεις στα ΜC τους, δείχνοντας  επιτυχία στη καριέρας τους. Η ηλιακή έκλειψη σε εξάγωνο με το Αsc  του Τραμπ ενώ η Σεληνιακή έκλειψη σε εξάγωνο με τον Άρη του Μπαιντεν …δυο όψεις που δίνουν δύναμη και επιτυχία

Και οι δύο έχουν προκλητικές διελεύσεις από το Ερμη στη ορθή του πορεία. Υπάρχουν όμως μερικές σημαντικές διαφορές. Ο Τζο Μπάιντεν έχει πιο θετικές μετακινήσεις από τον Τραμπ, ο οποίος έχει πιο δύσκολες.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον Ουρανό του Τραμπ ενώ σε εύκολη όψη τριγώνου με το Vertex του Μπαιντεν. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα για τον Τραμπ, ενώ η Αφροδίτη σε εξαγωνο με τον Πλούτωνα για τον Μπαιντεν .

Τέλος, η μεγαλύτερη διαφορά που ευνοεί τον Τζο Μπάιντεν είναι η μετάβαση του Πλούτωνα σε οψη εξαγωνου με τον Ερμή του. Αυτό είναι εξαιρετικό για την προεκλογική του εκστρατεία καθώς δίνει πνευματική δύναμη και ένα πολύ πειστικό στυλ επικοινωνίας. Μπορεί να βάλει δύναμη πίσω από τη συλλογιστική του και να πείσει πολλούς ανθρώπους.

Οι πτυχές της αστρολογίας των εκλογών στις ΗΠΑ το 2020 δείχνουν τον φανατισμό και τον εξτρεμισμό. Είναι πιθανά ψέματα, προπαγάνδα, χαμένες ψήφοι και ένα αμφισβητούμενο αποτέλεσμα.

Η μετάβαση στα διαγράμματα των υποψηφίων δίνει και στους δύο μια ευκαιρία μάχης. Αλλά ο Τζο Μπάιντεν έχει πιο ευνοϊκές μετακινήσεις, σε σύγκριση με τις πιο απαιτητικές μεταφορές του Τραμπ.

Με βάση τη διάθεση για αλλαγή από την πανσεληνο της 31ης Οκτωβρίου και τις αντίστοιχες διελεύσεις και όψεις, είναι πιθανό ο Μπάιντεν να είναι ο νικητης….όμως μήπως είναι ο αμφισβητουμενος νικητής;;

Η ομίχλη ενός στάσιμου Ερμή είναι ανησυχητική, καθώς θα μπορούσε όποιος νικήσει το βράδυ των εκλογών, ο Τραμπ ή ο Μπάιντεν, να υποστεί μια αντιστροφή εβδομάδες αργότερα λόγω επανακαταμετρήσεων  στα ψηφοδέλτια. Αυτό θα προκαλούσε μαζικές αστικές αναταραχές ή πιο ακραία να δούμε τον Μπάιντεν αποκλείεται!!

Ο Μπάιντεν έχει έναν αόρατο Άρη στο 12ο σπίτι πάνω από τον ορίζοντα σε ένα γράφημα ημέρας… Σίγουρα εργάζεται για τις μυστικές εταιρείες. Ο Μπάιντεν έχει βόρειο κόμβο που διέρχεται το 7ο σπίτι των αντιπάλων. Ο Τραμπ βρίσκεται σε μια κοσμική επιστροφή, τον τραβάει στο πεπρωμένο του, και γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου (σεληνιακής έκλειψης), οπότε αυτή η ίδια έκλειψη μπορεί να τον ωφελήσει ξανά, και έχει τον αστέρα Regulus να ανεβαίνει, ο οποίος πάντα κερδίζει! Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε έναν μάλλον διαφορετικό Trump στη δεύτερη θητεία του

Οι φάσεις της σεληνης που επισκιάζουν τις εκλογές των ΗΠΑ το 2020 οδηγούν σε θυμό, απογοήτευση και αλλαγή. Αυτό μάλλον ευνοεί τον Τζο Μπάιντεν αλλά η λέξη μάλλον πρέπει να γραφτεί με κεφάλαια…!! Το ενδεχόμενο εμφύλιων ταραχών, βίας και εξέγερσης είναι αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί …και δεν είναι καλό για κανέναν!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΑΣ ‘Η ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: