Είσαι Δίδυμος ή έχεις ωροσκόπο Δίδυμο; Μάθε για σένα!

Λέξεις-κλειδιά: Ειδοποίηση (ALERT) , προσαρμόσιμοι, φιλικοί, επιφανειακοί, περίεργοι, ανήσυχοι, ομιλητικοί

Ως το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Δίδυμος αντιπροσωπεύει το τρίτο στάδιο της εξέλιξης του ανθρώπου και της θέσης του στο σύμπαν. Ο Δίδυμος υπερβαίνει την ανάγκη του Κριού για την πρωτόγονη ενέργεια της επιβίωσης και του Ταύρου που πρέπει να αγγίξει και να βιώσει τον υλικό κόσμο. Στους Δίδυμους, είναι η διάνοια που πρέπει να αναπτύξει ο άνθρωπος για να κατανοήσει το σύμπαν. Αυτό το στάδιο ασχολείται πρωτίστως με τη συλλογή πληροφοριών και οι Δίδυμοι δεν φαίνεται να σταματούν να τις συλλέγουν. Πρέπει να εκφράσουν ιδέες και να μοιραστούν πληροφορίες με άλλους, αλλά αυτό που κάνουν με τις πληροφορίες τους είναι τελικά ένα άλλο θέμα. Ο ώριμος Δίδυμος γίνεται σοβαρός μελετητής και προσεκτικός ερευνητής. Ο ανώριμος Δίδυμος την μετατρέπει σε κουτσομπολιό

Ο Δίδυμος προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι μια δύναμη επειδή είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης και μια αδυναμία επειδή τους καθιστά ευάλωτους στις απαιτήσεις και την επιρροή άλλων ανθρώπων. Τα δίδυμα είναι το αστρολογικό σύμβολο των Δίδυμων. Η υιοθέτηση μιας δίδυμης ομοιότητας με άλλους ανθρώπους είναι εύκολη για τους Διδύμους . Δεν έχουν μόνο μια μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν τι σκέφτονται οι άλλοι, αλλά έχουν επίσης μεγάλη ευφυΐα για μίμηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κάνουν ελιγμούς προς πολλές ευνοϊκές θέσεις. Μπορούν επίσης να παραβλέψουν τα δικά τους ταλέντα και ιδέες επειδή είναι πολύ πρόθυμοι και ικανοί να υιοθετήσουν τα χαρακτηριστικά και να βυθιστούν στις προσωπικές καταστάσεις των άλλων. Τείνουν να λένε τι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι αντί να λένε τι σκέφτονται πραγματικά ή τι ξέρουν ότι είναι η αλήθεια.

Οι Δίδυμοι αντιδρούν διανοητικά σε ό, τι βιώνουν στη ζωή. Δηλαδή, προτού αναλάβουν σωματική δράση, προτού αξιολογήσουν την πρακτική αξία κάποιου και πριν διαχωρίσουν τα αληθινά συναισθήματά τους, προσπαθούν να αναλύσουν τα πράγματα αντικειμενικά ως ένα είδος ψυχικής άσκησης. Αν και γενικά δεν είναι μια πραγματική εκτίμηση, ο πνευματικός προσανατολισμός των Δίδυμων μπορεί να τον κάνει να φαίνεται σε άλλους σαν να είναι συναισθηματικά επιφανειακός.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της διάνοιας (και της επικοινωνίας γενικά) κυβερνά το σύμβολο των Δίδυμων. Όσοι γεννήθηκαν με τον Ήλιο στους Δίδυμους είναι ομιλητικοί, γρήγοροι και έχουν έμφυτη περιέργεια για τα πάντα. Κρατούν τον εαυτό τους σε μια συνεχή κατάσταση απασχολησιμότητας, τρέχουν εδώ και εκεί σε αποστολές ή ταξιδεύουν από τη μια πόλη στην άλλη. Η φυσική ευελιξία και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα ενδιαφέροντα  είναι που τους δίνουν τις πολύπλευρες προσωπικότητές τους. Η επιθυμία και το ενδιαφέρον που έχουν για ό, τι συμβαίνει γύρω τους συμβάλλει στην εμφάνιση νεότητας (σωματικής και ψυχολογικής) που οι περισσότεροι καταφέρνουν να διατηρήσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Πρέπει να μάθουν να επικεντρώνονται σε ένα πράγμα κάθε φορά, ή τουλάχιστον σε αυτό που γνωρίζουν ότι μπορούν να επιτύχουν αποτελεσματικά και καλά. Πηδώντας εύκολα από το ένα θέμα στο άλλο, ξεχνούν ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο ευκίνητοι. Συχνά πρέπει να τους υπενθυμίζεται να επιβραδύνουν και να αφήσουν τους άλλους να μιλήσουν. Πρέπει επίσης να τους υπενθυμίσουν να σταματήσουν να μιλούν κάποτε και να ακούνε. Μερικές φορές αμελούν να μάθουν καλά τα γεγονότα ή τις καταστάσεις πριν μεταδώσουν τις πληροφορίες τους. Αν και μπορούν να είναι μυστικοπαθείς για τις προσωπικές τους υποθέσεις, τους αρέσει να μαθαίνουν για όλους τους άλλους. Απολαμβάνουν μυστήρια και ίντριγκες και δεν τους πειράζει να εμπλέκονται στο παρασκήνιο. Είναι ευχάριστοι , φιλικοί , χαρούμενοι άρα δεν προκαλεί έκπληξη το ότι ταιριάζουν τόσο καλά στον κόσμο.

Δεδομένου ότι είναι ικανοί να περνούν περισσότερο χρόνο με το να τρώνε, πολλοί Δίδυμοι είναι σε θέση να παραμείνουν αρκετά αδύνατοι. Το σώμα τους είναι συνήθως πολύ ευέλικτο, και απολαμβάνουν τη γυμναστική, το ποδήλατο, το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες που τους κρατούν σωματικά σε φόρμα. Αγαπημένα αθλήματα είναι το τένις  και παρόμοια παιχνίδια στα οποία μπορεί να συμμετέχει με ένα άλλο άτομο. Κατά κανόνα, είναι ικανοί στο να παίζουν με μηχανικές συσκευές ή να κάνουν εργασίες επισκευής. Τα ταλέντα των Δίδυμων περιλαμβάνουν επίσης σχεδιασμό, εσωτερική διακόσμηση, τέχνες και χειροτεχνίες, μαγεία και ψευδαίσθηση και μουσική.

Τα χρώματα των Δίδυμων είναι το κίτρινο και το ανοιχτό μπλε. Τα ευάλωτα μέρη του σώματος είναι τα χέρια, τα χέρια, τα δάχτυλα, οι πνεύμονες και το νευρικό σύστημα. Τα αναπνευστικά προβλήματα και διάφορες νευρικές καταστάσεις είναι κοινά παράπονα Διδύμων. Οι αχάτες είναι παραδοσιακοί λίθοι της γέννησης τους. Κατάλληλο για την πολύπλευρη προσωπικότητα των Δίδυμων, αυτό το ορυκτό έχει ραβδώσεις με πολλά χρώματα. Μπορεί να φαίνεται ότι οι Δίδυμοι είναι ‘’διάσπαρτοι’’ και έτσι αποδυναμώνονται από το ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και ικανοτήτων, αλλά η ατσάλινη σκληρότητα του αχάτη θυμίζει ότι η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας των Δίδυμων μπορούν να είναι εξίσου δυνατά. Τα λουλούδια που ταιριάζουν στους Δίδυμους είναι τα λιλά, η αζαλέα και  και το κρίνο της κοιλάδας.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: