ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020


ΚΡΙΟΣ
Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας, στην οποία θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε και τι συμβαίνει στο χώρο εργασίας σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτό που έχετε επιτύχει μέχρι τώρα, κάντε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγετε τον εκφοβισμό μέσω διαφόρων συγκρούσεων ή ανεύθυνων ενεργειών.
Εάν νομίζετε ότι είστε εξαντλημένοι στη θέση που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, τότε είναι καιρός για αλλαγή. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες ενέργειες, καθώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες σε σχεδόν όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, οπότε λάβετε πολύ προσεκτικές αποφάσεις και ενεργήστε βήμα προς βήμα.
Εάν είστε ήδη άνεργοι για κάποιο λόγο, τότε αυτή την εβδομάδα δεν θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Θα πρέπει είτε να αποδεχτείτε ό, τι σας προσφέρεται είτε να αποδεχτείτε το γεγονός ότι θα μείνετε στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέες επαφές και γνωριμίες με ανθρώπους θα απαιτήσουν προσοχή, οι οποίοι θα σας μιλήσουν για κάποια επιτυχία τους π.χ. Προσέξτε μην εξαπατηθείτε! Η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική, οπότε μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε από λέξεις και πληροφορίες που δεν επαληθεύονται.
Οι σχέσεις με εκπροσώπους των ζωδίων της γης και της φωτιάς θα είναι δύσκολες για εσάς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα προβλήματα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε ή την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. Ένα τέτοιο θέμα θα έχει αργή εξέλιξη και δύσκολα θα έρθει το αποτέλεσμα που περιμένετε
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, λάβετε πολύ προσεκτικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε να αιωρηθείτε στα σύννεφα, καθώς αυτή είναι μια στιγμή που θα απαιτήσει ρεαλισμό με λέξεις και πράξεις.
Μην εντυπωσιαστείτε από τις συνομιλίες που θα έχετε με ανθρώπους που ανήκουν στα ζώδια Ζυγός, Υδροχόος ή Δίδυμοι. Αυτό που θα είναι καλό ή σημαντικό για αυτούς δεν έχει σημασία για εσάς
Αυτή είναι μια εβδομάδα για να σκεφτείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε αλλαγές που πιθανότατα προέρχονται από άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας με γεγονότα που θα έχουν σχέση με μια μεσήλικη γυναίκα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε ευεργετική επίδραση στις προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι δύσκολο για εσάς να επιτύχετε αρμονία στη σχέση σας με έναν άνδρα της οικογένειας που θα σας αντιταχθεί για σχεδόν ό, τι θέλετε να κάνετε ή ενδιαφέρεστε. Η στάση του μπορεί να οφείλεται σε άγχος ή φόβο για το μέλλον , έλλειψη επαρκών οικονομικών πόρων ή άλλος σοβαρός λόγος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα χαρειτε για ειδήσεις σχετικά με τα επερχόμενα οικονομικά έσοδα, λαμβάνοντας ένα σημαντικό έγγραφο οικονομικής φύσης ή σχετικά με αυτά που σχετίζονται με κάποιο είδος παροχών.
Η εβδομάδα θα ευνοήσει τις συνομιλίες ή τα σχέδια που σχετίζονται με τους συγγενείς σας που ζουν σε άλλο χωριό, πόλη ή χώρα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα ταξιδέψουν για οικογενειακούς λόγους, για να διευθετήσουν διάφορα οικονομικά ή περιουσιακά θέματα και άλλες σημαντικές ενέργειες, η ολοκλήρωση των οποίων θα είναι σημαντική πριν από την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Οι νεότερες γυναίκες θα έχουν σημαντικές αλλά δύσκολες αλλαγές, ειδικά εάν έχουν αρκετό θάρρος και πίστη για να τις κάνουν να συμβούν.
Οι μεγαλύτεροι άνδρες θα έχουν μια περίπλοκη σχέση στο σπίτι, η οποία θα οφείλεται στη μεγάλη συναισθηματικότητα και την έλλειψη υπομονής.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας στην οποία θα συζητήσετε διάφορες βελτιώσεις ιδιοκτησίας στο σπίτι στο οποίο ζείτε ή θα εμπλακείτε σε μια άλλη ιδιοκτησία που κατέχει η οικογένειά σας.
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα σας προσφέρει ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε τις υλικές σας υποθέσεις, να αγοράσετε σημαντικά πράγματα για την άνεσή σας και πολλά άλλα. Μερικές φορές θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός φίλου, ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι άντρας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι οικείες και ερωτικές σχέσεις θα αναπτυχθούν καλά και αυτό μπορεί να σχετίζεται με τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με το μέλλον της σχέσης που έχετε τώρα.
Πολλοί θα θυμούνται την εβδομάδα με μια δήλωση αγάπης, μια πρόταση γάμου ή την αρχή της συμβίωσης.
Η σχέση σας με εκπροσώπους των ζωδίων Σκορπιός, Καρκίνος ή Ιχθείς θα είναι ενδιαφέρουσα.
Μερικές από τις εκπλήξεις αυτής της εβδομάδας θα σχετίζονται με ειδήσεις που θα ακούσετε από τα παιδιά σας ή που θα σχετίζονται με τα παιδιά των συγγενών και των φίλων σας.
Αυτή η εβδομάδα φέρνει εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού ή τη διοργάνωση μιας συγκέντρωσης που σχετίζεται με ένα παιδί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Συνδέονται με την εγκυμοσύνη ή την επιτυχή ολοκλήρωση της θεραπείας για το σκοπό αυτό .
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε μια συνάντηση με μια γυναίκα, μετά την οποία θα λάβετε σοβαρά υπόψη το θέμα της συνομιλίας σας, τη χρησιμότητα των πληροφοριών που έχετε λάβει από αυτήν και τον αντίστοιχο αντίκτυπο στα σχέδιά σας.
Αυτήν την εβδομάδα αυτό που κάνετε παρατηρείται από πολλούς. Βρίσκεστε στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας, στην οποία δεν φοβάστε να πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις για εσάς, ανεξάρτητα από τις ανησυχίες που έχετε σχετικά με τα αποτελέσματά τους.
Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να έχετε περισσότερη σαφήνεια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ποιο από αυτά έχει την ευκαιρία να γίνει αντιληπτό και ποια είναι καλό να σταματήσετε εγκαίρως προτού προκαλέσετε οποιαδήποτε απώλεια.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα συναντήσετε νέα άτομα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με τα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σας.
Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια της γης ή του αέρα θα έχουν σημαντική επίδραση στις εβδομαδιαίες σας υποθέσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε ενθουσιασμένοι για την υγεία ενός άνδρα και τα νέα που σχετίζονται με τη σταθεροποίησή του θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η σχέση σας με άντρες που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια Καρκίνος, Ιχθείς ή Σκορπιός θα απαιτήσει προσοχή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις, και ειδικά σε εκείνες που αποτελούν ήδη αντικείμενο οποιουδήποτε προβλήματος ή αντιπαράθεσης. Θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτό που θέλετε, αλλά όλοι πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους εάν μπορούν να κάνουν συμβιβασμούς και σε ποια τιμή.
Ένα ευχάριστο γεγονός στον κύκλο των συγγενών σας ή στην οικογένειά σας.
Οι μεγαλύτεροι άνδρες θα εστιάσουν την προσοχή τους σε σοβαρά καθήκοντα και η απόδοσή τους σε αυτά θα προκαλέσει μεγαλύτερο άγχος στην καθημερινή τους ζωή.
Η εξυπνάδα θα είναι το χαρακτηριστικό σας αυτή την εβδομάδα και η σωστή απάντηση έρχεται τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα, θα αναστατωθείτε από κάποια οικιακά προβλήματα ή απροσδόκητες δεσμεύσεις ιδιοκτησίας. Μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της αυταπάτης, του λάθους σας ή άλλης ακούσιας ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε τι αγορές πραγματοποιείτε, σε ποια τιμή και με ποια ποιότητα.
Η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ανάπτυξη της σχέσης αγάπης σας (καθώς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα άγαμα μέλη αυτού του ζώδιο). Οι νέες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες, και οι ήδη δημιουργημένες θα έχουν μια ανάπτυξη που θα σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια για το μέλλον της σχέσης σας.
Αυτή η εβδομάδα θα συμβάλει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την ερωτική σας ζωή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε επαφές με έναν άνδρα που ζει σε μια άλλη πόλη και με τον οποίο γνωρίζετε προσωπικά: δηλαδή, μπορεί να είναι συγγενής, φίλος ή άλλος γνωστός σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα απολαύσετε μια συνομιλία ή δράση εκ μέρους μιας γυναίκας, η οποία θα έχει ευεργετική επίδραση στα σχέδια ή τις σχέσεις σας.
Γυναίκες μεγαλύτερες σε ηλικία θα είναι τυχερές στις προσωπικές ή επαγγελματικές τους υποθέσεις.
Άνδρες νεότεροι θα κάνουν σχέδια για το εγγύς μέλλον, για συναντήσεις ή δράση, στα οποία θα συμμετάσχουν τις επόμενες δυο εβδομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα παιδιά σας ή άλλους νέους με τους οποίους θα έχετε επαφή κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.
Αποφύγετε να λαμβάνετε αποφάσεις για αυτούς ή να επηρεάζετε τις δίκες τους από τη δική σας εμπειρία ζωής.
Διατρέχετε σίγουρα τον κίνδυνο να προκαλέσετε σύγχυση και χάος στη ζωή τους, κάτι που μπορεί να τους προκαλέσει ακόμη και απώλεια.
Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να επικοινωνείτε πιο προσεκτικά με άλλα άτομα, για να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιφάσεις, προκειμένου να επιτύχετε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Προσπαθήστε να συμμορφωθείτε με τις απόψεις των άλλων, να τις ακούσετε και να κάνετε συμβιβασμούς. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να δημιουργήσετε περιττό άγχος στη ζωή σας ή να προκαλέσετε απώλειες στον εαυτό σας.
Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα ειδήσεων που θα λάβετε από κοντά ή μακριά, και που για κάποιο λόγο θα σας κάνουν να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε.
Γενικά, τα ταξιδιωτικά σας σχέδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι απίθανο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας, αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτό.
Οι νέες γυναίκες με αυτό το ζώδιο θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα στην εκπαίδευση, την καριέρα ή τις επιχειρήσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την επίτευξη ευνοϊκών οικονομικών αποτελεσμάτων ή υψηλότερων εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εστιάσετε σε τρία πράγματα: το σπίτι σας, το ακίνητο που έχετε και την οικονομική σας ασφάλεια Αυτά τα τρία πράγματα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας για τις επόμενες επτά ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί να λύσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με έναν άνδρα ή θα πρέπει να βοηθήσετε ένα τέτοιο άτομο με κάποιο τρόπο.
Πιθανότατα δεν θα λάβετε τα νέα ή το έγγραφο που περιμένετε αυτήν την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη εσωτερική ένταση ή άγχος τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον σας.
Η εβδομάδα φέρνει επιπλέον πληροφορίες ή συνομιλίες σχετικά με ένα συμβάν που συνέβη πριν από λίγο καιρό.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία με έναν γιο, εγγονό ή άλλο νεαρό άνδρα, πιθανότατα από την οικογένειά σας.
Γενικά, έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα μπροστά σας για να αναπτύξετε τις προσωπικές σας φιλίες και σχέσεις.
Πολλοί από εσάς θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Οι γυναίκες θα έχουν ορισμένες προσδοκίες που σχετίζονται με παιδιά ή νέους λόγω συγκεκριμένων δεσμεύσεων ή ευθυνών που θα έχουν μαζί τους.
Οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν τις προκλήσεις ατόμων με ευερέθιστη φύση ή κακούς τρόπους, γιατί δεν θα τους φέρει τίποτα καλό. Να είστε προσεκτικοί σε διαμάχες με ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου, του Αιγόκερου ή του Ταύρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν γεννηθήκατε κάτω από το σημάδι του Σκορπιού, αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες στην ερωτική σας ζωή, τις οποίες θα μπορείτε να επιλύσετε μόνο εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε μια ανοιχτή συνομιλία, να ακούσετε προσεκτικά τον σύντροφό σας ή να κάνετε συμβιβασμό.
Σε γενικές γραμμές, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μια ερωτική σχέση με ένα τρόπο θα είναι απρόβλεπτη.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα ζήσετε ένα παράξενο όνειρο που θα θυμάστε και ότι θα το μοιραστείτε με φίλους ή συγγενείς, για να σας βοηθήσουν να το ερμηνεύσετε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε κάποιο όφελος από τις ενέργειες ή την υποστήριξη ενός ατόμου που θα σας δώσει το χέρι σε μια δύσκολη στιγμή ή θα σας βοηθήσει να λύσετε το προσωπικό, επαγγελματικό ή οικονομικό σας δίλημμα (πρόβλημα).
Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, λάβετε υπόψη την κατάσταση της χώρας, καθώς και άλλους σημαντικούς παράγοντες για αυτό το ταξίδι.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ενδέχεται να ανησυχείτε για ένα γεγονός ή νέα που θα προέλθουν από άλλη τοποθεσία.
Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα σύγκρουσης που σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο, δαπάνη ή άλλη περίπλοκη οικονομική σχέση.
Οι γυναίκες θα βρεθούν στα πρόθυρα μιας κρίσης ή μιας περίπλοκης κατάστασης που περιλαμβάνει ασαφή γεγονότα, σχέσεις ή δύσκολες συνομιλίες. Οι δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε θα σας ξαφνιάσουν και θα σας αναστατώσουν.
Οι άνδρες μπορεί να ταξιδεύουν απροσδόκητα ή να έχουν άλλη επείγουσα δέσμευση με τη συμμετοχή ατόμων ή ιδρύματος από άλλη πόλη ή χώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας με ανθρώπους που γεννήθηκαν υπό το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ένταση και το άγχος που αντιμετωπίζετε εσείς ή το άλλο μέρος.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην βιαστείτε να επιβαρυνθείτε συναισθηματικά με αρνητικά και απαισιόδοξα συναισθήματα λόγω κάποιων πληροφοριών που λαμβάνονται και ως επί το πλείστον δεν έχουν επαληθευτεί. Η δυναμική ανάπτυξη των γεγονότων στη ζωή σας θα σας απαιτήσει υπομονή και ακόμη και ταπεινότητα μερικές φορές.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην αγνοήσετε καμία πρόταση ή τουλάχιστον δώστε στον εαυτό σας χρόνο να το σκεφτείτε λεπτομερώς, για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εάν τις χρειάζεστε.
Οι συγκρούσεις στο χώρο εργασίας σας θα σας δείξουν τα λάθη, τις παραλείψεις σας, θα αποκαλύψουν τους στόχους και τις διαθέσεις των ατόμων με τα οποία εργάζεστε.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις στην εργασία σας, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος για μεγαλύτερη ένταση στο χώρο που εργάζεστε.
Είναι δυνατόν να λάβετε χρήματα που θα έχουν κάποια σχέση με μια γυναίκα. Γενικά, η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων.
Οι γυναίκες του Τοξότη θα πρέπει να αλλάξουν κάτι στο σπίτι τους ή να καθαρίσουν την ντουλάπα τους από περιττά ρούχα. Να είστε προσεκτικοί όταν αφήνετε τα κοσμήματά σας, τα χρήματα ή άλλα τιμαλφή.
Οι άνδρες θα λάβουν μια προσφορά ή μια ιδέα για μια επιπλέον εργασία ή μια νέα θέση στην καριέρα στην οποία ασχολούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένταση ή ένα απροσδόκητο πρόβλημα που σχετίζεται με ένα άτομο που θα δυσκολευτεί να λύσει τη συγκεκριμένη κατάσταση μόνη του. Πιθανότατα θα είναι ο συγγενής ή στενός φίλος σας.
Οι σχέσεις σας με τους νέους θα είναι δυναμικές και οι διαφορές πολλές φορές θα είναι έντονες ή και ακραίες . Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε εταιρικές και δημόσιες εκδηλώσεις.
Θα έχετε εύνοια σε ότι σχετίζετε με υπηρεσίες που απευθύνονται σε γυναίκες πελάτες.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εκείνες τις γυναίκες που αναζητούν νέα δουλειά ή που θα διαφημίσουν το νέο τους προϊόν, την ιδέα, τη δραστηριότητα και άλλες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε πιο προσεκτικοί όταν αγοράζετε υλικά είδη, ρούχα ή οικιακά είδη. Μην εντυπωσιαστείτε από τις προσφορές, αλλά αναζητήστε ποιότητα και εγγύηση.
Η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για τις πωλήσεις, από τις οποίες είναι πιθανό να κερδίσετε λιγότερα χρήματα από την πραγματική τους αξία.
Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα μπορεί να σας κάνει ευχαριστημένους με την ευνοϊκή ανάπτυξη των κύριων σχεδίων και στόχων σας, εάν η οργάνωσή τους σχετίζεται με σοφές και ρεαλιστικές αποφάσεις από την πλευρά σας.
Θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για την ανάπτυξη δικαστικών ή νομικών υποθέσεων.
Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές πληροφορίες ή πρόταση για μια κερδοφόρα δραστηριότητα.
Οι γυναίκες θα βιώσουν ευχάριστα συναισθήματα με φίλους με τους οποίους θα έχουν προσωπικές ή διαδικτυακές συναντήσεις και συνομιλίες. Ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο Ζυγός, Υδροχόος ή Δίδυμος θα σας φέρει μια ιδιαίτερη εντύπωση ή συναίσθημα.
Οι άνδρες θα επικεντρωθούν σε άμεσες συναντήσεις και συνομιλίες με άντρες κυρίως σε επιχειρηματικά, οικογενειακά ή οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σας κάνουν πιο σοβαρούς και υπεύθυνους για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που είναι σημαντικά κυρίως για την οικογένειά σας και σε ορισμένες περιπτώσεις θα επηρεάσει την εργασία σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη συναισθηματική σας δυσφορία που αντιμετωπίζετε λόγω διαφόρων πρόσφατων γεγονότων.
Θα πρέπει να φροντίσετε τη δική σας υγεία, η οποία θα είναι ασταθής. Ενδέχεται να είστε υπό πίεση, να ζείτε ή να εργάζεστε σε ασυνήθιστες συνθήκες και ούτω καθεξής.
Αυτή την εβδομάδα θα σας ενθουσιάσει με νέα ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές υποθέσεις ή τις δεσμεύσεις σας, ειδικά εάν πρόκειται για εργασία με έγγραφα, συμβάσεις πίστωσης ή άλλες παρόμοιες συμφωνίες.
Αυτή την εβδομάδα θα σας ενθουσιάσει μια συνομιλία με έναν άνδρα.
Η εβδομάδα φέρνει μεγάλη πιθανότητα επαφών με αγνώστους, των οποίων η εργασία, η κοινωνική ή πολιτική δραστηριότητα θα σας ενδιαφέρει. Οι
γυναίκες Υδροχόος θα πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν ρεαλιστικά σχέδια για τα πράγματα που θα δεσμευτούν να κάνουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Σκεφτείτε τους ανθρώπους και τις συνθήκες από τις οποίες θα εξαρτάται η απόδοσή σας.
Οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην προσωπική τους ζωή και ειδικά στις ερωτικές τους σχέσεις. Μην αναβάλλετε μια συνομιλία ή μια συνάντηση λόγω ταλαιπωρίας, ανασφάλειας ή άλλων παρόμοιων συναισθημάτων.
Ένα πιθανό ατύχημα θα πρέπει να σας κάνει να μην πάρετε ρίσκα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ετοιμαστείτε για μη προγραμματισμένα έξοδα αυτήν την εβδομάδα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με χρήματα, προετοιμάζετε ή υπογράφετε οικονομικά έγγραφα, καθώς και να προστατεύετε τα πορτοφόλια σας ή τραπεζικά στοιχεία από κλοπή.
Η ένταση αυτή την εβδομάδα θα είναι μεγαλύτερη επειδή μπορεί να συμμετέχετε σε κάποια παιχνίδια ίντριγκας ή στα παρασκήνια κάποιου που θα σας χρησιμοποιήσει για να επιτύχετε τους στόχους του χωρίς καταλαβαίνεται αν και πόσο διακινδυνεύετε.
Πιθανότατα θα αισθανθείτε διαισθητικά όταν προκύπτουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις και θα είστε σε θέση να βρείτε έναν τρόπο να προστατευτείτε από αυτές εγκαίρως.
Αυτή την εβδομάδα μαθαίνετε άσχημα νέα για κάποιον που γνωρίζετε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μην υποτιμάτε τη σημασία της σωματικής σας υγείας.
Οι γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν οικονομικά από μια ιδέα ή πρόταση. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα είναι οικονομικά ευνοϊκή για εσάς εάν ψάχνετε ευκαιρίες για μερική απασχόληση / επιπλέον εργασία.
Οι άντρες θα περάσουν καλά στις προσωπικές τους σχέσεις

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: