ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Σελήνη φεύγει από τον Τοξότη και μπαίνει στον λογικό Αιγόκερω στις 2:44 π.μ. . Με αυτή τη  Σελήνη, αναζητούμε την τάξη και την δομή. Η καριέρα μας, η φήμη και οι στόχοι μας είναι στο επίκεντρο. Καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ερμή και τον Ουρανό, βρίσκουμε ευκολότερο από το συνηθισμένο να μπορούμε να αξιοποιούμε νέες ιδέες.

Ωστόσο, ο αναδρομος Ερμης είναι σε οψη με τον Δία και την Αφροδίτη, και τα λόγια μας μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν οτι υπάρχει στην καρδιά μας. Καθώς προσπαθούμε να βρουμε τις σωστες, θα μπορούσαμε να στεγνώσουμε από το συναισθημα . Ενδέχεται να έχουμε δύο σκέψεις για ένα ζήτημα – οι αποφάσεις μπορεί να είναι δύσκολο να ληφθούν.

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ενισχύεται η ανάγκη να μοιραζόμαστε ή να απολαμβάνουμε τη ζωή σε βαθύτερα επίπεδα. Αυτή η επιρροή μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με ό, τι αγαπάμε, και μας βοηθά να περιορίσουμε την εστίασή μας μονο προς όφελός μας. Επιδιώκουμε να βελτιώσουμε ή να αναπτύξουμε τις σχεσεις μας. Είμαστε πιο στρατηγικοί και μπορούμε να δούμε την αξία της υπομονής. Μπορεί να αποκτήσουμε νέα εικόνα για τις επιχειρηματικές και προσωπικές σχέσεις τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Τείνετε να αφήσετε τις υποχρεώσεων σας να συσσωρευτούν και μετά να πανικοβληθείτε την τελευταία στιγμή για να προσπαθήσετε να τα ολοκληρώσετε. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι βιώσιμη και σας κάνει να ανησυχείτε και  σας φθείρει. Μάθετε πώς να κάνετε τα πράγματα έγκαιρα και αποφύγετε το άγχος των προθεσμιών. Μια πιο ήρεμη καθημερινή ρουτίνα θα βελτιώσει τελικά τις πιθανότητες να καταφερετε πραγματα.

Στη δουλειά σας, αυξημένος φόρτος εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμό ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα. Τα προσωπικά σας οικονομικά θα επωφεληθούν από μια επιπλέον πηγή εισοδήματος

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι η μέρα για να αντισταθμίσουμε τα λάθη του παρελθόντος. Μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τυχόν μακροχρόνια προβλήματα και να διορθώσετε την πορεία σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε και να είστε αισιόδοξοι για την επίτευξη των στόχων σας. Θα δείτε ότι οι προσπάθειές σας θα αποφέρουν ανεμπόδιστα αποτελέσματα και θα είστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό!

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στη ερωτική σας ζωή – σίγουρα λιγότερο από ό, τι τα θεωρείτε. Προσπαθήστε να μην παραβλέπετε προβλήματα που προσποιούνται ότι όλα είναι εντάξει επειδή βλάπτετε μόνο τη σχέση σας κάνοντας κάτι τέτοιο. Αντιμετωπίστε την αλήθεια και αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφό σας μαζί, ως ομάδα

Αντιμετωπίζετε πολλές οικονομικές δυσκολίες και η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να καταλήξετε σε ένα σχέδιο ώστε να ξέρετε πού πηγαίνετε και ποιες είναι οι επιλογές σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σχετικά με το μέλλον που σας έχουν κατακλύσει μέχρι τώρα, πρόκειται να γινουν παρελθόν, καθώς η επαναφορτιζόμενη αύρα και η μεγάλη σας αισιοδοξία θα σας δώσουν μια τεράστια ώθηση αυτοπεποίθησης και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Με τη νέα και βελτιωμένη θετικότητά σας, θα θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα που είχατε τοποθετήσει στο πίσω μέρος του μυαλου, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε φορα, για να μην χτυπήσετε σε τοιχο.

Στη σχέση σας, το άγχος της καθημερινής ζωής είναι  σημαντικό, αλλά χάρη στην κατανόηση και την υποστήριξη του συντρόφου σας θα διαπιστώσετε ότι έχετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε την αξία του ατόμου με το οποίο έχετε επιλέξει να περάσετε τη ζωή σας και να σας κάνει να είστε αποφασισμένοι να πλησιάσετε ακόμη πιο κοντά του.

Στη δουλειά, σταματήστε να ανησυχείτε για πράγματα που δεν λειτουργούν. Φαίνεται ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, έχετε το πλεονέκτημα. Τα προσωπικά σας οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αρχιζουν αργά να εξαλειφονται χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε από το άγχος που σας έχει κατακλύσει. Ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε αποφασιστικά αυτό που πραγματικά θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Περάστε λίγο χρόνο ανεμελο, ξοδεψτε χρήματα  για την εμφάνισή σας, επειδή οι αλλαγές που κάνετε θα κάνουν θαύματα για την αυτοπεποίθησή σας

Στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να αφήσετε τις καθημερινές σας ανησυχίες και ανησυχίες απ’εξω και να αγκαλιάσετε τον σύντροφό σας

Στη δουλειά, μπορεί να υποφέρετε από καθυστερήσεις ή εμπόδια, αλλά αφού τώρα έχετε την απαραίτητη εμπειρία δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε για να  απαλλαγείτε. Τα οικονομικά σας περνούν από μια περίοδο ευημερίας και, μπορείτε να προχωρήσετε στην έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθει κερδοφόρα.

ΛΕΩΝ

Τα ζητήματα που έχουν παραμείνει ανεπίλυτα  από την πλευρά σας, επιτυγχάνουν εστω αργά επίλυση. Αυτό θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για εσάς καθώς τώρα θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε σε καλύτερα πράγματα. Κάτω από αυτούς τους σχεδόν ιδανικούς λόγους, προχωρήστε γρήγορα και δυναμικά

Στη σχέση σας, προσέξτε αυτό που λέτε σήμερα, καθώς θα είναι πολύ εύκολο για εσάς και τον σύντροφό σας να παρεξηγήσετε ο ένας τον άλλο και να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά. Εάν δεν μπορείτε να προσεξετε τη γλώσσα σας, η ζημιά που ια κάνετε θα είναι δύσκολο να την αναιρέσετε.

Στη δουλειά, θα είστε σε θέση να επιλύσετε ορισμένα  παλιά  ζητήματα που τρώνε στο χρόνο σας, χρόνο που θα θέλατε ιδανικά να αφιερώσετε για την προώθηση νέων πρωτοβουλιών. Χωρίς αυτά, θα επρεπε να έχετε πλήρη ταχύτητα προς τα μπροστά. Τα προσωπικά σας οικονομικά βρίσκονται σε ένα πολύ δύσκολο μέρος, σχεδόν εξ ολοκλήρου λόγω της δικής σας αμέλειας. Για να διορθώσετε τα πράγματα, θα πρέπει να ενεργήσετε υπεύθυνα και να συγκρατήσετε τον εαυτό σας όταν πρόκειται για δαπάνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε καλύτερα σιγα σιγα και η διάθεσή σας κορυφώνεται σήμερα. Αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου και τίποτα δεν μπορεί να σας απογοητεύσει. Αξιοποιήστε στο έπακρο την αισιοδοξία και το δυναμισμό που αισθάνεστε σήμερα για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ειρήνη και αρμονία στη ζωή σας.

Όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, συνιστάται να αρχίσετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να έχετε μερικές καλές στιγμές μαζί

Όλα ρέουν ομαλά στη δουλειά σήμερα χωρίς μεγάλα προβλήματα ή δυσκολίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να θέσετε σε κίνηση νέα έργα και να θέσετε στον εαυτό σας ορισμένους φιλόδοξους νέους στόχους. Τα οικονομικά σας περνάνε μια δύσκολη στιγμή, οπότε προσπαθήστε να οργανώσετε τον εαυτό σας πριν επιδεινωθούν  τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε δυναμικοί και αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν πραγματικά επωφελείς για εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι κάνετε το σωστό και ότι οι προσπάθειές σας θα επιφέρουν τα σωστά αποτελέσματα. Επομένως, μην ακούτε τρίτα μέρη που προσπαθούν να σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους και να σας κρατήσουν κολλημένοι εκεί που είστε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα ένστικτά σας και όλα θα πάνε καλά.

Όσον αφορά τη σχέση σας, θα κάνετε καλά για να απαλλαγείτε από τη ζήλια και την κτητικότητα σας, επειδή το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να πνιγείτε και να καταπιείτε τους αγαπημένους σας, αποτρέποντάς τους να απολαμβάνουν πραγματικά τη σχέση τους. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στο θετικό

Στη δουλειά φαίνεται να έχετε παίξει τα χαρτιά σας ακριβώς όπως πρεπει. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Όλα θα πάνε ακριβώς όπως ελπίζατε και θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας, πρέπει να βρείτε ένα σχέδιο. Ενδέχεται να εμφανιστούν μη αναμενόμενα έξοδα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό φαίνεται να είναι μια πολύ εποικοδομητική ημέρα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας φτάνουν στο αποκορύφωμά τους και αυτό σας επιτρέπει να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας, καθώς και να δείξετε σε όλους τι μπορειτε. Τα θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια απασχολουν ιδιαίτερα σήμερα – ειδικά εκείνα που σας ανησυχούν και σας ενοχλούν εδώ και καιρό

Στη δουλειά, ανεξάρτητα από το πόσο δυναμικοί είστε και πόσο γρήγοροι, ο ρυθμός με τον οποίο οι νέες υποχρεώσεις και τα καθήκοντα συνεχίζουν να εμφανίζονται είναι αδιάκοπος και δεν σας δίνει μια στιγμή γαλήνης. Μην απελπίζεστε. Σύντομα, όλα θα ηρεμήσουν λίγο και θα μπορείτε να αναπνευσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σας μπαίνει σε μια νέα φάση σήμερα! Η διάθεσή σας ανυψώνεται και αισθάνεστε εξαιρετικά καλά. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, επιτυγχάνοντας ό, τι θέλετε με κάθε τρόπο. Συνεχίστε έτσι και σίγουρα θα μείνετε μακριά από δυσκολίες και δυσάρεστες καταστάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχεις την κακή συνήθεια να κάνετε και τα πιο απλα να μοιαζουν  βουνά στην ερωτική σου ζωή και να δημιουργείς προβλήματα όπου πραγματικά δεν υπάρχουν. Αλλάξτε τη στάση σας. Μάθετε να προσέχετε μόνο σε ό, τι έχει σημασία, τι πραγματικά αξίζει και πάνω απ ‘όλα, τι λειτουργεί στη σχέση σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για τη βελτίωση των συνθηκών μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

Τα οικονομικά σας είναι σε μια λεπτή γραμμήεξισορρόπησης και θα πρέπει να παρακολουθείτε κάθε κίνηση σας σαν γεράκι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσάρεστη  κατασταση .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αστέρια σας δίνουν την ευκαιρία να στρέψετε την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα. Αυτό είναι απροσδόκητο γιατί τα έχετε παραμελήσει αρκετα . Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να αντισταθμίσετε τα λάθη του παρελθόντος και να έρθετε πιο κοντά για άλλη μια φορά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα ανάμεσα σας, επειδή μια ωραία ατμόσφαιρα με άτομα που βλέπετε κάθε μέρα θα σας βοηθήσει να είστε πιο χαλαροί και θετικοί για τη ζωή.

Πρέπει να διευκρινίσετε τα ζητήματα στη σχέση σας, έτσι ώστε ο σύντροφός σας να γνωρίζει πού στέκεται και πώς πρέπει να συμπεριφέρεται προχωρώντας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά, βοηθώντας σας και τους δύο να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε από αυτήν τη σχέση

Ορισμένες συνεργασίες και συμφωνίες σας έχουν ελευθερώσει λίγο χρόνο, επιτρέποντάς σας να λύσετε προβλήματα που δεν θα μπορούσατε να χειριστείτε μόνοι σας. Τα οικονομικά σας βλέπουν καλύτερες μέρες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε να προσπαθείτε για κάτι καλύτερο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχουν διάφορες περιστάσεις που σας κρατούν πίσω στη ζωή σας και οι οποίες είναι λιγότερο ικανοποιητικές. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ό, τι μπορείτε για να απαλλαγείτε από αυτά και να βρεθείτε σε μια πιο ικανοποιητική πορεία. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε ένα κοντινο και αγαπημενο σας ατομο όποτε αντιμετωπίζετε δυσκολίες που δεν ξέρετε πώς να επιλύσετε. Ενδιαφέρονται ανθρωποι  για εσάς και θα σας προσφέρουν μερικές καλές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε.

Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ημιτελή επιχείρηση που είναι στο μυαλό σας στη δουλειά και αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά, αλλά δεν υπαρχει λογος να αναλάβετε νέα ρισκα ή υποχρεωσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Γνωρίζετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Γι ‘αυτό φροντίστε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο και να εργαστείτε για την πραγματοποίηση των μεγαλύτερων και πιο φιλόδοξων ονείρων σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε τυχόν δυσκολίες ή παρεμβολές από άλλους να σας επηρεάσουν αδικαιολόγητα, να σας ξεπεράσουν ή να σας οδηγήσουν στο να κάνετε λάθος επιλογές.

Τα σχέδιά σας φαίνεται να πάνε καλά και αυτό θα ισχύει ακόμα κι αν δεν το βλέπετε αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, και θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: