ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ!

Κριός

Αυτή είναι η μεγάλη σου στιγμή, αγαπητέ Κριε. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου! Έπρεπε να βασιστείτε περισσότερο από το συνηθισμένο σε άλλους για λίγο, αλλά σας έδωσαν την βοηθεια τους και τωρα σχεδιαζετε πραγματα! Είναι μια στιγμή αλήθειας, συνειδητοποιήσεων και αποφάσεων, που πιθανότατα περιλαμβάνει ένα θέμα υγείας ή θεμα εργασίας που έχει τραβήξει την προσοχή σας εδώ και λίγο καιρό. Πειθαρχία, αγαπητέ Κριός, πειθαρχία!

Αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να τερματιστεί ο κυκλος ανθρωπων που σας ωθεί σε καταστάσεις που προκαλούν άσκοπο άγχος. Βρίσκεστε στο επίκεντρο γεγονοτων και μπορεί να το αισθάνεστε λίγο. Αναμένετε γρήγορες εξελίξεις. Παρατηρήστε τι συμβαίνει, ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να αξιολογήσετε πώς να προχωρήσετε.

Ταύρος

Για λίγο , η εστίαση ήταν στην εργασία – εργασίες, καθήκοντα, δουλειές και όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Η πανσέληνος του Κριού φέρνει ανάπαυλα από όλα αυτά. Ξεχάστε να τρέχετε και να τους ευχαριστείτε όλους. Τι μπορείτε να κάνετε; Τι λαχταρά η ψυχή σας; Ξεχάστε τον κόσμο και κάντε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένους αγαπητούς Ταύρους! 

Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος καταστασεων ! Θα μπορούσε να συμβεί μια απροσδόκητη εξέλιξη που επηρεάζει την υγεία σας ή τη θέση σας σε ένα μεγάλο ίδρυμα. Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να έρθει στο φως – για παράδειγμα, κάποιος στο γραφείο μπορεί να ενεργούσε πίσω από την πλάτη σας. Ή μπορεί να είστε εσείς που ειστε αμελεις,επομένως προσέξτε!.  Θέλετε να ξετυλίξετε ένα μυστήριο τυλιγμένο σε ένα αίνιγμα. Μια ερωτική σχέση, ένα παιδί ή ένα δημιουργικό έργο σε κάνει να ζεις ζωντανούς! Αφιερώστε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος δεν δημιουργεί ομαλές σχέσεις με φίλους και γνωστούς. Μήπως ένας φίλος ενεργεί ακανόνιστα ή υπουλα; Ίσως ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς σας με αυτό το άτομο. 

Έχειςταλαιπωρηθει; Με κάποιον που σας αρέσει ή με ένα σχεδιο ή θεμα εργασιας ; Κάποιος κοντά σας έχει σημαντικές συμβουλές. Ένα όνειρο θα μπορούσε ξαφνικά να γίνει δυνατό ή να φτάσει στο τέλος της γραμμής.

Καρκίνος

Είναι μια μεγάλη στιγμή καριέρας, αγαπητέ Καρκίνε. Η δουλειά ήταν δύσκολη τα τελευταία χρόνια. Τραβήξτε την εσωτερική σας δύναμη και ακούστε τη φωνή σας. Οι γρήγορες αλλαγές στην κορυφή μπορεί να ανοίξουν χώρο για εσάς ή κάποια τυχαία σειρά γεγονότων θα μπορούσε ξαφνικά να αποσταθεροποιήσει τη φήμη σας ή την εργασιακη σας θεση  Σε τι στοχεύετε; Ποιος πραγματικά θέλετε να είστε; Ώρα για πολυπλευρη σκέψη.

Θέματα σπιτιού και οικογένειας. Να είστε δυναμικοί! Βάλτε τον εαυτό σας μπροστά με ηγετικό ρόλο! Όλοι γνωρίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Υπάρχει μια αναταραχή των επικοινωνιών και των συζητησεων και μπορεί να ασχοληθείτε βαθιά με τη γραφή ή τη μελέτη. Οι συμβιβαμοί θα μπορούσαν επίσης να λειτουργούν. Μιλήστε και μάθετε ποιος είναι μαζί σας!

Λέων

Η πανσέληνος του Κριού σας βρίσκει να εξερευνήσετε άγνωστες διαδρομες, αγαπητέ Λέων. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας απαιτεί όραση! Τι είναι δικό σου? Ήρθε η ώρα να ρωτήσετε τον εαυτό σας αυτήν την ερώτηση. Αυτή η πανσέληνος δεν είναι μια εύκολη ενέργεια, ούτε είναι εδώ για να σας παρηγορήσει και να ενισχύσει τις ιδεολογίες που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Είναι εδώ για να ανοίξετε τα μάτια σας σε έναν νέο τρόπο να κοιτάτε τα πράγματα. Ελευθερώστε τον εαυτό σας από προκαταλήψεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον!

Ηλεκτρονικες και ιντερνετικες εργασιες ή προωθηση της δουλειας σας μεσω της τεχνολογιας θα μπορουσε να δωσει (ακόμη και το εισόδημά σας) μια μεγάλη ισχυρή ώθηση!  

Παρθένος

Ροή ενέργειας και αλλαγων. Εμπλοκές που χρησιμεύουν μόνο για να εξαντλήσετε τις δυναμεις σας, σωματικά και συναισθηματικά.Συμβαίνουν πράγματα που αφήνουν ένα αναμφισβήτητο σημάδι και συμβαίνουν γρήγορα! Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας, κλείστε λογαριασμούς, εξοφλήστε τα χρέη και τραβήξτε μια γραμμή στους ανθρώπους που σας ζητανε. Μπορεί να χρειαστείτε κατι ξαφνικά ή μια απροσδόκητη οικονομική στροφή του τροχού θα μπορούσε να σας βαλει σε χρέος, να εξοφλήσετε ένα χρέος και να διακόψετε δεσμούς ή να λάβει ένα απροσδόκητο ποσό.

Αυτή η πανσέληνος του Κριού σας προσδίδει επίσης μεγάλη σεξουαλική ενέργεια και ικανότητα να προσελκύσετε άλλους σε εσάς. Οι σεξουαλικές συναντήσεις τώρα θα μπορούσαν να είναι έντονες. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία είναι απελευθερωτική. Είστε έτοιμοι για αλλαγή; Ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε τα όρια ομως σε αυτο το θεμα.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις είναι ομαλές τώρα, καθώς οι συγκρούσεις και οι συμμαχίες καθως χρησιμοποιειτε την λογικη. Αυτή η πανσέληνος φέρνει ένα άλλο τέτοιο άτομο στο προσκήνιο – ή ίσως είναι πάντα το ίδιο άτομο το οποιο σας ειναι ενα βαριδι ζωης! Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη διακοπή των σχέσεων με ένα άτομο που δεν ήταν τιποτα αλλο παρά πρόβλημα. 

Περιμένετε το αναπάντεχο. Ποτέ δεν ξερετε ποιος είναι ποιος. Κάποιος θα σας χτυπήσει »κατω απο τη μεση΄΄! Μια ειλικρινή συζήτηση μπορεί να είναι σωστή. Ο σύντροφός σας μπορει να ειναι βοηθητικος σε αυτο!

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος σας βρίσκει πολύ απασχολημένο – είτε με ένα μεγάλο έργο εργασίας είτε με κάθε είδους δουλειές και εργασίες που χρειάζονται την άμεση προσοχή σας.  Αυτή η πανσέληνος προσφέρει μια ακόμη απρόσμενη ανατροπή! Μπορεί να προκύψει σύγκρουση με έναν συνάδελφο, ένας συνεργατης μπορεί να φύγει ή ένα θεμα εργασίας μπορεί να κορυφωθεί.

Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής; Εάν έχετε πολύ άγχος τον τελευταίο καιρό, μπορεί να έχετε έναν φόβο υγείας που σας αναγκάζει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δημιουργούν περιττό άγχος στη ζωή σας. Τα χρήματα μπορεί να είναι περιορισμένα, αλλά έχετε φίλους που είναι στο πλευρό σας και εδώ για να σας στηρίξουν.

Τοξότης

Έχετε κάτι να είστε ευχαριστημένοι – είτε πρόκειται για ένα νέο μωρό, μια νέα αγάπη, ένα ξεκίνημα ή ένα δημιουργικό έργο που είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στον κόσμο! Είσαι καλλιτέχνης? Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μερικές από τις καλύτερες δουλειές σας τώρα.

 Έχετε γνωρίσει πρόσφατα περισσότερα από ένα άτομα; Μπορεί να μάθουν ο ένας για τον άλλον και να προκαλέσουν μια σκηνή! Ή μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε ότι κάποιος είναι έγκυος! Ή καθώς περπατάτε στο δρόμο, βλέπετε κάποιον και ερωτεύεστε! Είστε δημοφιλείς τωρα. Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ υψηλή και μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικό.

Αιγόκερως

Έχετε επικεντρωθεί πολύ στην καριέρα σας πρόσφατα και η προσοχή σας επιστρέφεται στη βάση με αυτήν την πανσέληνο, καθώς τα γεγονότα γύρω από το σπίτι σας είναι γρήγορα και απροσδόκητα. Ένας γονέας μπορεί να σας εκπλήξει ή ένας ανταγωνιστης μπορεί να απομακρυνθεί ξαφνικά, αφήνοντας ανοιχτό χώρο. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να φέρει αποκαλύψεις: για παράδειγμα, μπορείτε να αποκαλύψετε ένα συγκλονιστικό οικογενειακό μυστικό ή να ξεκλειδώσετε μια πόρτα στην καρδιά σας που σας ελευθερώνει από το παρελθόν και σας φωτίζει λίγο.

Εάν ψάχνατε κάπου να ζήσετε, περιμένετε γρήγορες εξελίξεις. Θα μπορούσατε να σημειώσετε απίστευτη πρόοδο εάν είστε στη θεραπεία τώρα. Είναι η τέλεια στιγμή για να κόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν ή να ανακαλύψετε την αλήθεια για τις ρίζες σας.

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος δίνει ένα ισχυρό μήνυμα, αγαπητέ Υδροχόε. Θα μπορούσε να είναι μια σύμβαση ή μια σημαντική επικοινωνία. Ή μήπως εσείς πρέπει να μιλήσετε και να πείτε πώς αισθάνεστε; Νιώθετε παθιασμένοι με ό, τι είναι στο μυαλό σας, οπότε μπορειτε να το κανετε πολυ εύκολα. Χρήματα θα μπορούσαν επίσης να διακυβεύονται και πρέπει να αναρωτηθείτε εάν εξακολουθείτε να επενδύετε σε μια συγκεκριμένη φιλία, όνειρο ή φιλοδοξία,αν πρεπει.

Εκπληκτικά νέα φωτίζουν τον κόσμο σας και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε σε μικρή απόσταση.  Ένας γείτονας, συμμαθητής ή αδελφός μπορεί να σας εκπλήξει. Μπορεί να ακουσετε ειδήσεις που σας σοκάρουν ή ξαφνικά να αντιμετωπίσετε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Κρατήστε το πρόγραμμά σας ανοιχτό. Άλλοι έχουν εντυπωσιαστεί από τη λαμπρότητα σας τώρα, αλλά αλλοι μπορεί να σας δουν ως αποσταθεροποιητική επιρροή.

Ιχθύες

Η πανσέληνος προσφέρει μια μικρή έκρηξη στα οικονομικά σας. Ισως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια δυσκολη οικονομική κατάσταση. Ώρα να κόψετε τους δεσμούς με ανθρωπους που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας και υποτιμούν τα ταλέντα σας. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι πολύ κοντά.

Η γενναιοδωρία σας στο ζενιθ, αλλά να είστε γενναιόδωρη και με τον εαυτό σας Εάν διαπιστώσετε ότι είστε αυτός που πάντα δίνει, ειδικα στην εργασια τότε ήρθε η ώρα να βαλετε τέλος ξεκινωντας για μια αλλαγή. Οι σχέσεις βρίσκονται στην καρδιά αυτής της πανσελήνου, σας παροτρύνουν να ανεβάσετε ενταση. 

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: