ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Επιχείρηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο που ακολουθεί. Περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας καθώς και σχετικά με την πρόσβασή σας σε αυτή την Ιστοσελίδα ή/και στις Υπηρεσίες και τη χρήση τους.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας:

Ο Χρήστης Αναγνωρίζει πως η ιστοσελίδα περιέχει υλικό το οποίο είναι προστατευμένο από Πνευματικά Δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα ιδιωτικά δικαιώματα τα οποία ανήκουν στην Επιχείρηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα περιεχόμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ανωτερω επιχειρησης. Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Μπορείτε να κατεβάσετε υλικό για προσωπική χρήση όσο τα αντίγραφα αναφέρουν την πηγή και τις πληροφορίες των Πνευματικών Δικαιωμάτων που Αναγνωρίζονται στην ιστοσελίδα.

Κανένα υλικό το οποίο είναι πνευματική ιδιοκτησία:

Δεν μπορεί να διακινηθεί, να χρησιμοποιηθεί σε ιστοσελίδες, βιβλία, CD/DVD, σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, ομιλίες, να τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων.

Το υλικό αντιπροσωπεύει την οπτική και τις πεποιθήσεις της Επιχείρησης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είναι στην υπευθυνότητα του χρήστη να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες και να λειτουργήσει σύμφωνα με τη δική του κρίση.

Οι παραβάτες διώκονται ποινικά:

Κάθε άλλη δράση σημαίνει παραβίαση του Νόμου 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Eλλάδα.

Μπορείτε :

share
Nα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους.

Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους:

by Απόδοση: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα ή τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα http://www.athinaisastrology.com κάτω από το κείμενο.

ncΔεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.

ndΔεν επιτρέπεται: Να αλλάξετε, να μετασχηματίσετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε σε αυτήν την εργασία.Δεν επιτρέπεται η έντυπη αναδημοσίευση, ούτε η αναμετάδοση σε μέσα επικοινωνίας, μέρους ή του συνόλου αυτών.

Με την Προϋπόθεση ότι:

Για οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση ή διανομή, πρέπει να ενημερώσετε επακριβώς τους υπολοίπους για τους όρους άδειας – χρήσης αυτής της εργασίας.

Αυτοί οι όροι μπορούν να παραμεριστούν εάν πάρετε την άδεια από τον κάτοχο των δικαιωμάτων. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό χρησιμοποίησης πρέπει να έχετε άδεια από την συγγραφέα και την Επιχείρηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

cc.logo.09

Αυτό έργο χορηγείται με την άδεια της Creative Commons

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η Επιχείρηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή οποιαδήποτε υποχρέωση για τη χρήση ή κακομεταχείριση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Εάν οποιοδήποτε μέρος από αυτό το Συμφωνητικό Όροι Χρήσης & Αποποίησης Ευθύνης θεωρηθεί από το δικαστήριο ως άκυρο, το Συμφωνικό ισχύει έως ότου αυτά τα μέρη να έχουν αφαιρεθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: